Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Veľký horoskop na jún: Láska ovládne takmer všetky znamenia, komu sa bude dariť najviac?
Zdielať na

Veľký horoskop na jún: Láska ovládne takmer všetky znamenia, komu sa bude dariť najviac?

Zdroj: Profimedia

Pre ktoré znamenia bude šiesty mesiac v roku úspešný na poli lásky? Kto si musí dávať pozor na úrazy alebo hnuteľné straty? Prezradia vám to hviezdy!

Na čo sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte vo vašom horoskope na mesiac jún!

Z dcéry Karin Haydu je už poriadna kočka!

Baran

Pre Baranov bude ústrednou témou láska. Vyzerá to, že by ste si mohli splniť všetky vaše priania! Singles by mali mať okolo 19. júna oči na stopkách, hoci sa ctiteľ najskôr ozve sám. Pravdepodobne sa poznáte dlhšiu dobu. Na pracovnej pôde to tak veselé nebude. Dostávate sa do stresu, kedy je nutné odviesť perfektné výsledky za zlomok času. Opatrne našľapujte v otázkach financií. Záver mesiaca by mohol vysať bankový účet.

Býk

Milí Býci, vy vstupujete do nádherného mesiaca, ktorý rozvíja váš doteraz ešte driemajúci potenciál. Pripomínate jarnú prírodu, ktorá sa prebúdza po zime a hrá všetkými krásami. Zmeny k lepšiemu prichádzajú v niekoľkých vlnách a dotýkajú sa lásky, kariéry i osobného života. Až do 27. júna visí vo vzduchu možnosť vzrušujúceho dobrodružstva. Ani finančne nebudete zaostávať. Prípadné investície si premyslíte do detailu.

Blíženci

Blíženci, vy v polovici roka nezabúdajte na eleganciu a ľahkosť, s akou viete riešiť všetky situácie. Ladne by ste mali kľučkovať pred medziľudskými konfliktami a držať hlavu hore. Nebude to ľahké, pretože vaše nervy budú neustále v napätí. Najmä na pracovnej pôde by sa vám emočné výbuchy nepríjemne vypomstili. Opatrnosť vyžadujú aj milostné väzby, kde príliš dôverujete človeku, ktorý si to nezaslúži. Prehodnoťte svoj prístup a snažte sa o vyváženosť vo všetkom, to je odkaz, ktorý vám prináša váš narodeninový mesiac.

Profimedia

​Rak

Ako praví Raci sa púšťate do každej príležitosti, ktorá sa vám naskytne, a pretože viete byť náležite húževnatí, dariť sa vám bude nielen na poli lásky. Vedzte, že teraz môžete mať v hrsti každého človeka, na ktorého si urobíte zálusk. Šťastné okolnosti sa nevyhýbajú ani pracovnej sfére. Nadriadení oceňujú vaše zapálenie pre vec a rozhodnú sa zveriť vám dôležitý projekt. Od 20. 6. ale pozor, nech nie ste až príliš odvážni. Neriskujte všetko, čo ste doteraz svojím pričinením získali.

Lev

Júnová klíma je, milé Levy, veľmi prívetivá v záležitostiach milostných a vyzerá to, že by ste sa mohli nečakane zblížiť so sympatickým človekom. Nemusíte sa dokonca báť, že by vám hanblivý nápadník zmizol v dave, pretože tento ctiteľ dá jasne najavo, že o vás stojí. Okolo 20. júna máte vďaka láske hlavu v oblakoch. Aktuálna situácia vám dolieva pohár optimizmu, udržujete si nadhľad, aj keď riešite neľahké problémy v súkromí i práci.

Panna

Húževnatosť vášho znamenia, milé Panny, je teraz v júni potrebná predovšetkým v medziľudských vzťahoch. Nezadaní sú smutní, že nestretávajú vhodných adeptov na zoznámenie, jedinci vo vzťahu by zase ocenili pár dní bez náprotivku. Zmenou môžu prejsť aj ďalšie vzťahy vrátane rodinných či priateľských väzieb. Nájdete odvahu, aby ste sa odstrihli od človeka, ktorý vám viac berie ako dáva. Posledná júnová dekáda je ako stvorená pre pracovný rozmach, takže sa nenechajte ničím rozptyľovať!

Váhy

Pýtate sa, na aké veci sa môžete v priebehu júna tešiť, milí zrodenci Váh? V láske to vyzerá na pekné okamihy nielen pre tých zadaných, ale dokonca aj u tých, čo sú zatiaľ bez polovičky. Najlepšie príležitosti na zoznámenie nastávajú v poslednej dekáde, kedy zapôsobíte na inteligentného človeka. Práca ide teraz zľahka stranou, nemáte náladu na žiadne povinnosti, takže sa snažíte uniknúť, ako sa dá. Pozor si ale dajte na šéfa, ten je v strehu!

Profimedia

Škorpión

Šťastnú kartu ste si, milí Škorpióni, tentoraz vytiahli v pracovnej sfére, prípadne v štúdiu. Môžete zažiariť a upútať pozornosť potenciálneho zamestnávateľa. Plusové body zbierate hlavne za bleskurýchle myšlienkové pochody. Ak budete rozosielať životopisy, vyberte si dobu okolo 12. júna, kedy pri vás stojí celé vesmírne plénum. Záver mesiaca je ako stvorený pre milostné tokania. Vzťahom vládne vzácne porozumenie.

Strelec

Strelca čaká "skúškové obdobie," kedy je nutné nestrácať nádej v lepšie zajtrajšky. Hviezdy si tak trošku postavili hlavu a až do 27. júna komplikujú vaše medziľudské vzťahy. Snaha o nájdenie spriaznenej duše vám privedie do života nesprávne typy náprotivkov. Radšej ešte pár týždňov počkajte. Na pracovisku zostanete na náročné úlohy sami. Nespoliehajte sa na to, že vám kolegovia, alebo dokonca šéfovia s niečím pomôžu, zatnite zuby a pracujte naplno, ako to len pôjde.

Profimedia

Kozorožec

Jún zmazáva tabu a bariéry v milostnom živote, milí Kozorožci. Kým manželstvo sa vďaka tomu môže zbaviť stereotypu v spálni i komunikácii, singles majú šancu na zoznámenie. Do 27. júna sú podmienky pre zblíženie s atraktívnym človekom na maxime. Tentoraz nie je prioritou upravený zovňajšok, ale krása a hlavne múdrosť, ktorá z vás vyžaruje. Skraja mesiaca máte šťastie v hre, vyzerá to na finančný prírastok!

Vodnár

Narodení znamení Vodnára majú po celý mesiac úsmev od ucha k uchu. Dôvodov na radosť bude niekoľko, tie najväčšie prichádzajú v milostnom živote. Ak ste osamelé dušičky, dočkáte sa vzplanutia, o ktorom ste zatiaľ čítali tak maximálne v ženských časopisoch. Upútate svojimi silnými stránkami, alebo vďaka nejakému pracovnému úspechu. Darí sa vám tiež po finančnej stránke, ale rýchlo nadobudnuté prostriedky môžete rovnako rýchlo rozflákať, tak pozor na to!

Profimedia

Ryby

Jún začne trochu zvláštne a hneď si u vás pokazí reputáciu. Verte tomu, milé Ryby, že každý problém má svoje riešenie a v závere mesiaca sa mnohých starostiam zasmejete. Najmä v láske si potrebujete ujasniť, čo vlastne chcete. Čerstvo zadaní skrz ružové okuliare nevideli, že sú so svojou polovičkou ako oheň a voda. Teraz si prestanete čokoľvek nahovárať a bez výčitiek sa rozídete. Lepšie vyhliadky ponúka zamestnanie!

Súvisiace články

Najčítanejšie