Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vyzerá ako malá školáčka, však? Určite by ste nečakali, koľko má táto žena rokov!
Zdielať na

Vyzerá ako malá školáčka, však? Určite by ste nečakali, koľko má táto žena rokov!

Zdroj: Facebook/Melanie Bell

Obľúbená spisovateľka sa denne stretáva s komentármi a prekvapivými reakciami okolia na jej výzor. Bežne si myslia, že má dvanásť rokov a realita ich potom poriadne zaskočí!

Mnohé dámy by boli nadšené, ak by vyzerali o 20 rokov mladšie a to bez akýchkoľvek chirurgických či kozmetických zásahov. Pre Melanie Bell, ktorá sa živí ako spisovateľka, je to však celoživotná trauma. Vyzerá totiž na 12 a pritom má 30 rokov!

Takto môžete rúško premeniť na perfektný vlasový doplnok. Super nápad, čo poviete?

Žena s výzorom dievčatka

Melanie trpí nedostatkom rastového hormónu a túto diagnózu zdedila po svojej mame. Útla postavička a “výška” 150 centimetrov nie sú jediné veci, pre ktoré vyzerá ako dievčatko. 30-ročná žena má detsky vyzerajúcu okrúhlu tvár, veľké oči a celkovo postavu, ktorá nenadobudla ženské krivky, píše Daily Mail.

Melanie sa denne stretáva s prekvapivými reakciami na jej výzor a robí všetko možné, aby vyzerala staršie. Vysoké podpätky, elegantné oblečenie a výrazný rúž jej aspoň trochu pomáhajú, no veľmi často musí ukazovať doklady, aby jej naozaj verili, že má 30 rokov.

Najistejšie sa sympatická drobná spisovateľka cíti v online komunikáciách, kde nikto nevidí, aká je maličká. Týmto spôsobom si ľahšie hľadá aj partnerov, pretože na verejnosti by ju žiadny dospelý muž neoslovil.

Melanie sa dlho snažila brať komentáre ľudí na jej výzor s humorom, ale teraz sa snaží poukazovať hlavne na to, aby to nerobili.

„Môžem vyzerať mlado, ale som dosť stará na to, aby som si uvedomila, že tieto komentáre nie sú užitočné ani konštruktívne,“ hovorí Melanie a dodáva, že by nikto nemal negatívne komentovať výzor iných iba preto, že sa niečím líšia...

Facebook/Melanie Bell

Facebook/Melanie Bell

Facebook/Melanie Bell

Súvisiace články

Najčítanejšie