Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nemala veľa peňazí, kuchyňu si prerobila vlastnými rukami: TO je ale rozdiel!
Zdielať na

Nemala veľa peňazí, kuchyňu si prerobila vlastnými rukami: TO je ale rozdiel!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Slobodná trojnásobná mamina využila pobyt v karanténe na to, aby vylepšila priestor pre seba a svoje deti. Ten výsledok je fantastický, presvedčte sa!

Carly Thomas z Telfordu nemala ako slobodná mama troch detí peňazí nazvyš, ale veľmi túžila po krajšej a modernejšej kuchyni. Nakoniec to zvládla za pár eur úplne sama a dopadlo to na výbornú!

Nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nové bývanie dizajn v nedeľu o 17:55 na JOJke!

Ako nová!

Carly zverejnila svoju vynovenú kuchyňu na facebookovej stránke DIY On A Budget, pričom ju všetok materiál, ktorý použila, ju vyšiel dokopy na 80 libier. (cca 90 eur).

Pôvodná kuchyňa pôsobila naozaj staro a nemoderne, rovnako nevkusná bola aj žltá farba na stene, ktorej sa bolo treba zbaviť.

Väčšinu peňazí z rozpočtu minula šikovná mamina na farby, ktorými natrela staré dierka linky na sivú. Nový náter urobila aj na stenách, podlahu úplne zmenila iba vďaka šablónam, ktoré objednala z internetového obchodu. Pomocou nich jednoducho vzory na starú podlahu namaľovala špeciálnymi farbami.

Ľudia sú z jej perfektnej práce nadšení a vôbec sa im nečudujeme! Stačilo zmeniť pár vecí a jej kuchyňa sa zmenila na nepoznanie! Super!

Súvisiace články

Najčítanejšie