Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vyrástli ste v super rodine alebo to u vás doma nefungovalo? Otestuje sa a zistite, či ste dobrý rodič
Zdielať na

Vyrástli ste v super rodine alebo to u vás doma nefungovalo? Otestuje sa a zistite, či ste dobrý rodič

Zdroj: themindsjournal.com

Ste naozaj presvedčení o tom, že rodina je pre vás tou najdôležitejšou prioritou? Ak áno, zrejme bude tento krátky psychologický test pre vás hračkou a jeho výsledok vás neprekvapí, či?

Vedeli ste, že udržovanie dobrých vzťahov je pre človeka rovnako dôležité, ako cvičenie alebo starostlivosť o vlastné zdravie? A práve medziľudské vzťahy sú tie, ktoré ostatné týždne prešli zaťažkávajúcou skúškou...

Vedeli ste, že Majk Spirit so svojou snúbenicou Máriou už raz chodil? Prezradil, kedy sa stretli prvýkrát...

​Naše prvé vzťahy sa formujú doma práve medzi rodinnými príslušníkmi. A tie sú základom toho, ako bude človek fungovať s inými ľuďmi v dospelosti. Otestujte sa a zistite, ako váš vzťah s rodičmi zmenil váš pohľad na svet a vyformoval vás...

Teraz sa na obrázok dobre pozrite. Čo si myslíte, ktorá trojica netvorí ozajstnú rodinu? Nepremýšľajte nad obrázkom príliš dlho... Ktorú rodinu ste si vybrali?

themindsjournal.com

Rodina č.1

Rozhodne nie ste rodinný typ a možno ste v detstve vyrastali bez otcovského vzoru. To je aj dôvod, prečo sa svojim priateľom snažíte vždy pomáhať a byť pre nich oporou, keď to potrebujú. Rovnako ako matka na prvej fotke, ktorá sa stará o svoje dieťa. Naopak, otec o nich dvoch nejaví záujem. Rodina na fotke rozhodne nie je tá najšťastnejšia a vybrali ste si ju preto, lebo vlastne ani neviete, akoby skutočná rodina mala vyzerať a fungovať. 

Rodina č.2

Nie je pre vás nič dôležitejšie ako vaša rodina. Je na prvom mieste a robíte všetko pre to, aby ste urobili každého šťastným, niekedy aj na úkor svojich potrieb. Veríte na silné vzťahy, úprimnosť a vernosť, ktoré sú podľa vás základom fungovania vzťahu. 

Rodina č.3

Ak ste si vybrali práve tento obrázok, zrejme pochádzate z disfunkčnej rodiny. Mali ste problematické detstvo a ľuďom len ťažko dôverujete. Žijete v neustálom strachu, čo vám budúcnosť prinesie a komunikácia s cudzími ľuďmi vám naháňa strach. Ľudia na obrázku vyzerajú ako skutočná milujúca rodina. Vy ste ju označili za falošnú práve preto, lebo neveríte, že niečo takéto môže naozaj existovať. 



Súvisiace články

Najčítanejšie