Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO tejto ženy so synom obletelo svet: Ľudia nechcú veriť, že je jeho matka
Zdielať na

FOTO tejto ženy so synom obletelo svet: Ľudia nechcú veriť, že je jeho matka

Zdroj: Instagram/dayduh

Väčšinou ich považujú za pekný pár, alebo si myslia, že ide o súrodeneckú dvojicu. Skutočnosť, že ide o matku a syna, mnohým vyrazila dych!

O Dayne Qazi za v priebehu pár dní píše v krajinách po celom svete. Za všetko môže video a fotografie s jej synom, ktorými sa pochválila.

Na svojho prvého potomka sa už tešia aj manželia Ďurovčíkovci.

Dayne má 34 rokov, no po boku svojho syna vyzerá dokonca mladšie ako on. Mamou sa stala naozaj skoro, porodila už ako 16-ročná, jej syn má dnes o rok viac, ako ona vtedy.

Mamička takmer dospelého syna vyzerá stále neuveriteľne mlado, no netají sa tým, že podstúpila aj niekoľko skrášľujúcich procedúr, ktorými svoj vzhľad ešte vylepšila.

Video, ktoré zverejnila na sociálnej sieti TikTok si pozrelo už viac ako 13-miliónov ľudí a absolútne nechápu, že ide skutočne o matku a syna.

Dayne vraj vôbec neľutuje, že sa stala matkou v takom mladom veku, pretože dnes si so synom skvele rozumie a sú zároveň aj skvelými priateľmi.

Asi nikto z nás by si netipol, že ide o matku so synom, však?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dayna Qazi (@dayduh),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dayna Qazi (@dayduh),

@daynaduh

Yes, this is REALLY my son ##nopeyep ##myson ##momlife ##teenmom ##teenparent ##youngmom ##youngmomcheck ##myjourney @juju.tweedy ##mom ##son ##mybaby ##grownman

♬ original sound - redbull

Súvisiace články

Najčítanejšie