Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Uľahčite si chudnutie a do leta budete fit: Stačí urobiť jednu vec
Zdielať na

Uľahčite si chudnutie a do leta budete fit: Stačí urobiť jednu vec

Zdroj: Pixabay.com

Ak ste sa rozhodli, že do leta schudnete, bude to náročný boj, ktorý však môžete urýchliť. Stačí, aby ste dvakrát denne pili čaj, ktorý nakopne váš metabolizmu a tým aj zbavovanie sa kíl.

Ak hľadáte ten správny nápoj, ktorý vám uľahčí chudnutie a spaľovanie tukov, rozhodne by ste mali staviť na čaj. Konkrétne dve šálky zeleného denne spália až 100 kalórii!

Pozrite si dojímavé slová, ktoré Anete Pariškovej poslali jej kolegovia do nemocnice...

​Viacerí výživoví experti sa zhodli v tom, že práve pitie zeleného čaju dokáže zrýchliť chudnutie. Základom je, samozrejme, staviť na zdravý jedálniček a cvičenie. Plusom tohto nápoja je, že znižuje chuť do jedla a pomáha spaľovať tuk v oblasti brucha, kde sa rýchlo hromadí...

Pixabay.com

​Vedci zistili, že práve zelený čaj obsahuje kofeín a antioxidanty, ktoré zrýchľujú metabolizmus. Ich kombinácia navyše zvyšuje spotrebu energie. Znamená to, že aj v pokoji bude vaše telo spaľovať tuky. Najdôležitejšia je príprava čaju. Ten by ste nemali zalievať vriacou vodou, ale nechať ju 10 minút odstáť. Horúca voda by totiž zničila práve spomínaný antioxidant. 

Pixabay.com

Súvisiace články

Najčítanejšie