Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nezmeškajte pohľad na ružový supermesiac: Patríte k trom znameniam, pre ktoré bude výnimočný?
Zdielať na

Nezmeškajte pohľad na ružový supermesiac: Patríte k trom znameniam, pre ktoré bude výnimočný?

Zdroj: Pixabay.com

Ak sa už doma nudíte, zdvihnite svoje oči ku hviezdam. Práve tam sa totiž bude odohrávať výnimočný jav.

Práve teraz v apríli budete mať možnosť sledovať výnimočný jav na oblohe, ktorý sa nazýva Super Pink Moon, teda ružový supermesiac. 

Legendárnu šou Mama, ožeň ma! môžete opäť sledovať na JOJke!

​Hoci svoju farbu v skutočnosti nezmení, názov dostal podľa ružových kvetov, ktoré kvitnú práve v tomto období. Pozorovať ho budete môcť v noci zo 7 na 8. apríla. Už samotný spln je pre niektorých ľudí poriadne divoká jazda, kedy sa dobre nevyspia alebo sa im snívajú divoké sny. Astrológovia tvrdia, že sa práve počas splnu vaše podvedomie snaží získať nad vami kontrolu. A práve oni predpovedali, že apríl bude najlepší pre tri znamenia. Ktoré sú to?

Pixabay.com

​Blíženci

Nespútaní, prelietaví, vždy v pohybe, hľadajúci nové výzvy a dobrodružstvá. Presne takí sú Blíženci. Tentoraz v sebe objavíte svoje romantické ja, ktoré by ste mali nechať naplno prejaviť. Už viac nebojujte so sebou a začnite si život plnými dúškami užívať, neobmedzujte sa, šialene sa zamilujte a naplno objavte všetky krásy života. 

Váhy

Práve teraz je ten správny čas, aby ste svetu ukázali, aký človek sa z vás stal. Ukážte svoju novú tvár a kašlite na predsudky, ktoré vám doteraz zväzovali ruky. Priznajte si, že ste sa zmenili a nebojte sa to ukázať. Nebuďte viac väzňom vo vlastnej koži, ľudia budú vaše nové ja milovať. 

Vodnár

Nemyslíte si, že sa príliš často vraciate do minulosti a rovnako tak často fantazírujete o budúcnosti? Prestaňte sa už zamýšľať nad vecami, ktoré nemôžete zmeniť! Žite pre prítomnosť. Okolo vás je toľko krásnych vecí, ktoré ste si doteraz nevšímali a nevenovali im pozornosť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie