Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľký horoskop na APRÍL: Kto bude mať slabú imunitu a komu sa naštrbia vzťahy?
Zdielať na

Veľký horoskop na APRÍL: Kto bude mať slabú imunitu a komu sa naštrbia vzťahy?

Zdroj: Profimedia

Hoci momentálne sa na celom Slovensku ochladilo, máme tu jar, ktorá nám väčšinou prináša novú energiu a pozitívnu náladu. Žiaľ, šíriaci sa koronavírus nám nedovoľuje užívať si prírodu plnými dúškami. Čo všetko nás v tomto mesiaci čaká?

Musíme vydržať, obrniť sa trpezlivosťou a uvedomiť si, že zdravie je prvoradé. Prečítajte si, čo si hviezdy v mesiaci apríl pripravili práve pre vaše znamenie.

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť výnimočného seriálu Jenny v stredu o 21:35 na JOJke!

Baran

Aprílový rozlet bude pre Baranov veľmi úspešný, napriek sťaženým podmienkam. Čaká vás pár nezabudnuteľných okamihov, ktoré ovplyvnia vaše budúce smerovanie. Nezadaní Barani objavia inšpiratívneho človeka, ktorý si zaslúži ich pozornosť. Na pracovnom poli sa prekvapivo rysuje možnosť kariérneho posunu, spojená s veľkou výzvou. Nemôžete sa teraz sťažovať ani na chýbajúcu energiu a stresovať by ste sa nemali ani kvôli financiám. Skrátka: Žiadne prekážky, ktoré by ste nevedeli prekonať!

Býk

Milí Býci, hoci to znie nepravdepodobne, prvá aprílová dekáda privanie prekvapivo rýchly sled udalostí, ktoré ani nebudete stíhať sledovať do detailu. Nebojíte sa žiadnej pracovnej výzvy a do všetkého sa púšťate s vervou. V tejto dobe je tiež ideálne dokončovať dôležité projekty, ak vám to vaša práca dovolí, a naprávať staré chyby. Potom sa ale energetické rezervy vyčerpajú a do všetkého sa budete musieť nútiť. Kritická bude najmä polovica mesiaca, kedy si budete pripadať úplne vyžmýkaní. Neprepínajte telo ani myseľ, nech to všetko zvládnete!

Blíženci

V živote Blížencov sa mnohé zmenilo. Neobvyklá situácia ich donútila spomaliť a uvedomiť si, že v uplynulých mesiacoch naozaj veľa pracovali a teraz majú príležitosť venovať sa rodine. Je až prekvapivé, koľkí z vás sálajú optimizmus, ktorým dokážete nadopovať aj svoje okolie. Mnohí z vás by teraz tiež chceli dýchať len pre lásku či medziľudské vzťahy, ktorým sa aktuálne darí. Stále ešte hľadáte v živote toho pravého alebo tú pravú? Skúste sa zamyslieť. Možno totiž lásku svojho života už nejaký čas poznáte, len ste ju pre samý zhon proste prehliadali.

Profimedia

Rak

Milí Raci, máte šancu zapracovať na profesijnom živote, a hneď vám vysvetlíme ako. V prvej dekáde mesiaca sa prehlbuje vaša schopnosť osvojenia nových vedomostí. Je to teda skvelý čas pre štúdium všetkého, čo vás zaujíma a na čo ste doteraz jednoducho nemali priestor. Takže hor sa do toho, skúste on-line kurz alebo študujte konečne knihy, na ktoré sa vo vašej knižnici len prášilo! S peniazmi to tento mesiac asi nebude najružovejšie, našťastie, vy sa viete uskromniť a navyše máte nejakú tú rezervu. Nenechajte sa zlákať "výhodnými" nákupmi cez internet, teraz nie je tá pravá doba na investície.

Lev

Nezadaných Levov čaká tento mesiac nejedno prekvapenie. Situácia síce nepraje spoločenským udalostiam, ktoré tak milujete, ale vy si cestu nájdete! Skúsite on-line zoznamky a bude vás to baviť, navyše zožnete len samý úspech! Sebaistota sa vám nedá uprieť a vašej originálnej osobnosti neodolá veľa náprotivkov. Spriaznenú dušu však odhalíte až na samom sklonku mesiaca. Pracovne na tom nebudete práve najlepšie, práca z domu vás nenapĺňa, ale nedá sa nič robiť. V poslednej aprílovej dekáde sa viac šetrite a zamerajte sa svoju domácnosť. Určite prídete na to, čo všetko by ste mohli vylepšiť.

Profimedia

Panna

Milé Panny, apríl si posvieti na medziľudské vzťahy, čomu nahráva aj aktuálna situácia vo svete aj u nás. Vy osobne si budete lámať hlavu s tým, či by ste pre lásku nemali robiť oveľa viac, pretože ste veľmi sebakritické a chyby hľadáte hlavne v sebe. Čerstvo zamilovaní si nie sú istí, či je ich náprotivok na rovnakej vlne. Citový život riešite jednoducho silnejšie než obvykle a vaši blízki sa s tým budú musieť zmieriť. Po pracovnej stránke budete zrejme tiež trochu trpieť - ak pracujete z domu, kopiace sa úlohy vás budú neustále znervózňovať a budete mať tendenciu im venovať viac času ako obvykle. Nenechajte si prácu prerásť cez hlavu, inak hrozí, že na konci mesiaca padnete vyčerpaním, najmä psychickým.

Váhy

Milé Váhy, vašou hlavnou témou pre apríl zostáva láska, akokoľvek je situácia momentálne veľmi zložitá a zoznamovanie rozhodne nepraje. Rozvíjajte medziľudské vzťahy, v ktorých už žijete, a ak túžite po láske a ste nezadaní, zamyslite sa, či náhodou vhodný objekt už dobre nepoznáte, len vám jednoducho nedošlo, že je to ON/ONA. Najšťastnejšie dni prídu na konci apríla, buďte trpezliví! Skraja mesiaca sa preto sústreďte na prácu, je možné, že dokonca zlížete smotanu vďaka svojim originálnym nápadom! V druhej dekáde už to síce nepôjde tak hladko, ale čaká vás odmena na konci mesiaca, tak sa tešte!

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, elán je vec, ktorá vám na začiatku mesiaca nechýba. Vaše okolie sa nestačí čudovať, ako je možné, že v súčasnej situácii hýrite optimizmom a dobrou náladou. Prvá dekáda prekypuje túžbou po posune niekam ďalej. Chcete vyskúšať niečo iné, prekročiť limity. Že je to nemožné? Vy si cestu nájdete! Naplánujete si veľa úloh, ktoré vás možno v ďalšom období začnú rozčuľovať, pretože príval energie si v druhej polovici mesiaca neudržíte a len ťažko sa ubránite stresu. Problematické môže byť najmä partnerské spolužitie, a aj keď sa budete snažiť, komunikácia s opačným pohlavím nebude dvakrát harmonická. Keď bude najhoršie, ponorte sa do spomienok, tam nájdete odpoveď na to, prečo ste spolu.

Strelec

Apríl by za normálnych okolností bol v prípade Strelcov mesiacom plným pohybu, ale situácia mu príliš nenahráva. Prejaví sa to celkovým nepokojom a neschopnosťou sa sústrediť. Skúste sa aspoň venovať plánovaniu projektov, na ktoré ste inokedy jednoducho nemali čas. Nápady máte skvelé! Zádrhelom sa bohužiaľ nevyhnete v oblasti financií a nemôžete sa spoľahnúť na to, že vás zachráni niekto blízky. Pocítite, že ste urobili chybu, keď ste nemysleli na úspory. Ale nebojte sa, nebude to také tragické. Druhá polovica mesiaca sľubuje upokojenie medziľudských vzťahov. Najlepšie si budete rozumieť s deťmi akéhokoľvek veku, ich prítomnosť vám urobí najlepšie!

Profimedia

Kozorožec

Milí Kozorožci, aprílový rozjazd je príjemný a plný zmysluplných kontaktov s tými, ktorých máte radi a ktorým veríte. Budete - ako jedni z mála, dobre naladení a pre ostatné znamenia, ktoré sa zďaleka necítia tak komfortne, budete veľkou podporou. Po 10. apríli sa však vaša nálada premení a aj na vás doľahnú chmáry. Toto psychické rozpoloženie sa odrazí aj na pracovnom výkone, našťastie si ale z toho nemusíte robiť hlavu, pretože všetci vedia, že akonáhle budete zase fit, všetko sa spraví. Ku koncu mesiaca hľadajte útechu u vašej drahej polovičky, ktorá vás pozná najlepšie. Zažijete spolu niečo veľmi vzrušujúce!

Vodnár

Milí Vodnári, tešte sa na mesiac plný milostného tokania. Ak ste zatiaľ neobjavili spriaznenú dušu, zvlášť v druhej polovici mesiaca apríla by sa mohol nájsť niekto, kto vás naozaj zaujme. Objavíte atraktívne osôbku, ktorá je naladená na rovnakú frekvenciu ako vy a konverzácia s ňou bude osviežujúca a rovnakým dielom tiež vzrušujúca. V práci nazbierate plusové body za usilovnosť aj dobrú náladu, už rozsievajú do celého kolektívu, čo je zvlášť v týchto dňoch dôležitejšie ako splnené termíny. Od 19. apríla sa však vaše renomé môže zhoršiť preto, že pozornosť prenesiete do svojho súkromia. Snažte sa aspoň starostlivo vážiť slová.

Profimedia

Ryby

Pozornosť Rýb sa vplyvom aprílového totemu stáča k vzťahom. Ste dôverčiví, čo prinesie nejednu horúcu chvíľu. Čerstvo zadaných čaká bohužiaľ prebudenie z romantického opojenia. Okolo 20. apríla už uvidíte celkom jasne, či ste nezverili svoju dôveru do rúk zlého človeka. Ak zistíte, že áno, a napriek tomu sa rozhodnete dať mu druhú šancu, buďte maximálne obozretní. Opatrnosť vyžadujú tiež financie. Starostlivo čítajte dokumenty, ktoré podpisujete. Na internete nezdieľajte svoje citlivé dáta a pozor si dajte aj pri platení kartou. Skrátka, držte sa príslovie: Dvakrát meraj a raz rež.

Súvisiace články

Najčítanejšie