Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Video troch senioriek valcuje internet: Aj takto môže vyzerať karanténa!
Zdielať na

Video troch senioriek valcuje internet: Aj takto môže vyzerať karanténa!

Zdroj: Twitter/BBC Breakfast

Zobrali to zodpovedne! Dobre vedia, že sú kvôli veku najviac ohrozenou skupinou, ale aj to, že ďalším problémom pri šírení koronavírusu je pre starších ľudí samota.

Celoživotné priateľky Doreen, Dotty a Carol sa rozhodli, že sa proti šíriacemu sa koronavírusu obránia spoločne. Budú bývať spolu, piť lacné víno a pozerať seriály.

Slovákov táto náročná situácia spojila a snažia sa pomáhať najmä starším ľuďom!

​Koronavírus sa šíri po celom svete a je najväčším strašiakom najmä pre starších ľudí, ktorí majú oslabenú imunitu a nedokážu s ním bojovať. Kým mnohí seniori žijú po tieto dni v strachu a samote, tieto dôchodkyne sa rozhodli zobrať celú situáciu pozitívne.

Trojicu veselých dôchodkýň si všimli aj obľúbenom programe BBC Breakfast a tak sa rozhodli ich vyspovedať. Sympatické dámy prezradili, že sa navzájom podporovali celý život v rôznych neľahkých situáciách a inak tomu nebude ani po tieto dni.

Priateľky dobre vedia, že budú po hromade možno aj tri mesiace, kým sa situácia neupokojí, ale nemajú z toho žiadne obavy. Strach majú skôr o mladých, ktorí prídu o zdravie aj o robotu.

Angličanky sa práve dohadujú, u ktorej sa nakoniec usadia a už teraz tešia ako si spoločne zacvičia, budú sledovať seriály a popíjať vínko.

Dobre vieme, že situácia u nás aj v celom svete je mimoriadne vážna, no práve preto veríme, že vám tieto tri kamošky aspoň trošku zlepšili náladu.

No povedzte, nie sú perfektné?

?v=538215660140428

Súvisiace články

Najčítanejšie