Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jano Gordulič preložil odkaz od Talianov: Slováci, zobuďte sa, kým nie je neskoro!
Zdielať na

Jano Gordulič preložil odkaz od Talianov: Slováci, zobuďte sa, kým nie je neskoro!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ešte stále máme možnosť zvrátiť hrozbu šírenia koronavírusu, je to len na nás! Ak to ešte stále podceňujete, pozrite si toto video!

Stand-up komik a scénarista Jano Gordulič sedí poctivo doma, je dokonca v karanténe, a do smiechu mu tentoraz rozhodne nie je!

Sledujte aj dnes NOVINY ŠPECIÁL - KORONAVÍRUS. O 20:35 na JOJke!

TOTO by si mal pozrieť každý Slovák!

Jano si uvedomuje, že situácia u nás začína byť naozaj vážna, ale žiaľ, mnohým to ešte stále nedochádza a naďalej sa veselo promenádujú, stretávajú a prehnane nakupujú tlačiaci sa v obchodoch...

Jano Gordulič využil čas doma okrem iného aj na to, že preložil jedno talianske video, v ktorom rôzni ľudia nahrali odkaz pre seba spred 10 dní. Iba pred pár dňami chodili do práce, na rande, na víno a obľúbenú pizzu. Dnes sedia uväznení doma, ale len tí, ktorí mali šťastie. Iní sa nachádzajú v preplnených nemocniciach, kde sa už musia rozhodovať, koho zachránia.

„Našiel som na YouTube toto videjko. A Keďže som v karanténe, tak som ho preložil a otitulkoval. Keď ho nahrávali, mali Taliani 1000 úmrtí. Dnes už majú cez 1800.“ napísal Jano. My len dodávame, že aktuálne je úmrtí v Taliansku už cez 2-tisíc…

Nebuďme ako Taliani! Poučme sa z ich chýb a zostaňme doma!

?v=695637131244871

Súvisiace články

Najčítanejšie