Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Odkaz Elizabeth, ktorá sa VYLIEČILA z koronavírusu: Urobte jedinú vec a nenakazíte sa!
Zdielať na

Odkaz Elizabeth, ktorá sa VYLIEČILA z koronavírusu: Urobte jedinú vec a nenakazíte sa!

Zdroj: Profmedia.sk

Jedna z najčastejších otázok, ktoré aktuálne trápi mnohých Slovákov je - Čo sa so mnou stane, ak chytím koronavírus? Odpoveďou naň by mohol byť príbeh Američanky, ktorá sa úspešne vyliečila a dnes je jej život rovnaký ako pred chorobou.

Elizabeth má 37 rokov a pred pár týždňami ochorela na aktuálneho strašiaka Covid-19. Svoj príbeh a osobnú skúsenosť zverejnila na facebooku, aby mohla verejnosť informovať o priebehu nemoci. Takto to bolo v jej prípade...

Populárny seriál Jenny môžete sledovať každý štvrtok o 20.50 na JOJke!

​"Myslím si, že som sa nakazila na jednej domácej párty, kde bolo veľmi málo ľudí. Ani jeden z nich nekašľal, nekýchal a nemal teplotu. Vyzerá to tak, že skoro polovica ľudí, ktorá tam bola so mnou, sa nakazila. V médiách vám neustále hovoria, aby ste si umývali ruky a vyhýbali sa chorým. To som aj urobila a napriek tomu som to chytila. Jediný spôsob, ako vírus nechytiť je, ostať doma a nestretávať sa s inými ľuďmi," začína svoj príbeh Elizabeth.

Po asi troch dňoch od párty sa u nej začali prejavovať prvé príznaky - bolesti hlavy, vysoké horúčky, bolesti celého tela a kĺbov. Zaujímavé je, že len pár ľudí nakazených na párty, kde bola aj Elizabeth, malo mierny alebo žiadny kašeľ. Choroba u nej trvala 10-16 dní. "Nebola som v nemocnici a liečila som sa doma bežnými voľnopredajnými liekmi na prechladnutie. Keby ma netestovali, nevedela by som, že mám koronavírus. Myslela by som si, že má len sezónnu chrípku, trochu inú, ako na ktorú som sa dala očkovať," dodala na záver Elizabeth. Kým u nej bol priebeh choroby mierny, u niekoho iného to nemusí tak byť. Preto ostaňte doma!

Súvisiace články

Najčítanejšie