Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Môžu toto myslieť vážne? Plačková a Slováková chcú zarobiť na vystrašených Slovákoch
Zdielať na

Môžu toto myslieť vážne? Plačková a Slováková chcú zarobiť na vystrašených Slovákoch

Zdroj: Instagram/queen.plackova, nelaslovakova

V krízovej situácii sa vždy nájdu takí, ktorí sa snažia z vystrašených ľudí vyťažiť maximum. Tentoraz sa k nim pridali dve známe tváre.

Takmer celý svet bojuje s koronavírusom a nikto naň nechce ochorieť. Aj preto sa ľudia chránia tak, ako najlepšie vedia.

V nedeľu o 20.30 budete môcť na JOJ-ke sledovať KORONAVÍRUS - NOVINY ŠPECIÁL s hosťom Petrom Pellegrinim.

​Skupujú dezinfekčné prostriedky, antibakteriálne gély aj ochranné rúška. Práve dve spomínané artikle sa medzičasom stali nedostatkovým tovarom. To využili aj influencerky Nela Slováková a Zuzana Plačková. Nela začala na svojom webe, okrem letnej kolekcie plaviek, predávať aj antibakteriálne gély. Bolo by to super, keby jednu fľašku nepredávala aj za 22 eur!

 Takto chce Nela zarobiť na antibakteriálnych géloch

www.nelaslovakova.com/

​Naopak, na rúška sa zase zamerala Zuzana, ktorá bude ponúkať dva varianty. Ten drahší za rovných 15 eur! Pritom cena klasického rúška sa pohybuje od 3 eur... Po vlne kritiky, ktorá sa na ňu zniesla, že chce na rúškach zarábať, Plačková biznis s nimi vysvetlila. "Tie rúška nie sú moje. Ja ich len budem reklamovať a dohodla som sa, že namiesto môjho zisku z tých peňazí urobia rúška pre onkologicky choré deti..."

Plačková začne predávať rúška

instagram/queen.plackova

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Súvisiace články

Najčítanejšie