Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na Instagrame sa zoštíhľuje, v realite ju ľudia nespoznávajú: TOTO je pravá tvár pribratej speváčky
Zdielať na

Na Instagrame sa zoštíhľuje, v realite ju ľudia nespoznávajú: TOTO je pravá tvár pribratej speváčky

Zdroj: Profimedia.sk

Je to už pár rokov, čo Christina Aguilera patrila medzi top speváčky, ktorá bodovala v hitparádach. Po rokoch driny, úspechov a odriekania sa konečne vykašľala na to, ako by mala megahviezda jej formátu vyzerať...

Nie každý sa dokáže vyrovnať s takou obrovskou slávou, akú vo veľmi mladom veku zažila Christina Aguilera. Vďaka svojmu výnimočnému hlasu dlhé roky patri medzi najlepšie speváčky, po ktorých fanúšikovia šaleli. 

Ak môžete, pomôžte svojou troškou k zhrdzaveniu detí, ktoré ste mali možnosť vidieť aj v relácii V siedmom nebi

​Dnes peroxidová blondína vystupuje v Las Vegas a svojimi hitmi poteší všetkých, ktorí si na jej šou kúpia lístky. Napokon, hlas má stále neuveriteľný a spieva výborne. Pri pohľade na jej aktuálne fotky je každému jasné, že časy, kedy sa pýšila štíhlou figúrou sú preč. 

Profimedia.sk

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa People en Español (@peopleenespanol),

​Aguilera má pekných pár kíl navyše a hoci by jej na pódiu svedčili trochu menej vyzývavé kostýmy, vyberá si presný opak. Svoj kypré ženské telo sa stále snaží vtesnať do sexi priliehavých kostýmov, čo je risk. Pred pár dňami sa jej totiž stalo, že to jeden z kostýmov nevydržal a pred divákmi sa roztrhol. 

christina aguilera pribrala

Profimedia.sk

​Zaujímavé pritom je, že na Instagrame nedávno uverejnila svoju fotku, na ktorej vyzerá úplne inak, ako v realite - aj o desať kilogramov chudšia...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina),

Súvisiace články

Najčítanejšie