Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Novonarodenú dcéru jej radili dať do ústavu, dnes je úspešnou modelkou: Pozrite sa na ňu!
Zdielať na

Novonarodenú dcéru jej radili dať do ústavu, dnes je úspešnou modelkou: Pozrite sa na ňu!

Zdroj: Facebook/Kennedy Garcia

Milujúca mama si vypočula krutý ortieľ lekárov, no odmietla sa svojej dcérky vzdať. Hoci to nemala ľahké, prekonala všetky prekážky a dnes sa živí dokonca modelingom.

Kennedy Garcia (15) z Colorada sa narodila s Downovým syndrómom a ďalšími zdravotnými poruchami. Jej matke Renee lekári bez súcitu povedali, že nebude mať žiaden normálny život a až do dospelosti bude nosiť plienky. Odporúčali jej preto, aby sa netrápila a bábätko radšej dala do ústavu.

Lekárov neposlúchla

„Keď sa mi Kennedy narodila, bola som úplne zlomená. Lekári aj zdravotné sestry ma zahrnuli negatívnymi správami a mojej dcérke nedávali ani štipku nádeje,“ spomína matka, ktorá dodnes nechápe správanie a prístup zdravotníckeho personálu.

Kennedy sa okrem Downovho syndrómu musela popasovať s mnohými zdravotnými komplikáciami, ale ukázala sa ako obrovská bojovníčka.

"Priniesla toľko radosti a smiechu do našich životov a vyrástla z nej nádherná, vtipná mladá žena, ktorá si plní svoje sny,“ hovorí dnes hrdo jej mama, ktorá nikdy ani len neuvažovala, že by sa jej vzdala, ako jej kedysi lekári odporúčali.

https://www.instagram.com/p/Bm6Znr5l1Gb/

Je z nej hviezda modelingu

Kennedy veľmi rada spieva a tancuje, je veľmi spoločenská a zúčastnila sa niekoľkých tanečných súťaží. V poslednom období sa dokonca presadila aj v modelingu, kde je práve pre jej jedinečnosť veľmi žiadaná.

„Má kopec priateľov, rada experimentuje s módou, vlasmi aj mejkapom a modeling je pre ňu splnený sen,“ hovorí jej mama a dodáva, že jej dospievajúca dcéra si našla aj skvelého priateľa, ktorý ju vo všetkom podporuje.

Milujúca mama je na svoju dcéru nesmierne hrdá a verí, že ich príbeh povzbudí aj ďalších rodičov, ktorí majú obavy, ako zvládnu vychovať deti s downovým syndrómom. Držíme jej palce!

https://www.instagram.com/p/Bt3cqKqhL2Z/

https://www.instagram.com/p/BoaHo4AhMHe/

https://www.instagram.com/p/BozSjMiBL-l/

https://www.instagram.com/p/Bp7pQuZhT8a/

https://www.instagram.com/p/BqQl2hdBXGk/

https://www.instagram.com/p/BvarFk1hJsT/

https://www.instagram.com/p/BzO3MMDHrGn/

https://www.instagram.com/p/B30nhAMHhwk/

https://www.instagram.com/p/B8cbIDHHdm5/

Súvisiace články

Najčítanejšie