Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Šokujúce FOTO sexi záchranárky: Čo sa s ňou stalo? Jej aktuálny výzor vás vydesí!
Zdielať na

Šokujúce FOTO sexi záchranárky: Čo sa s ňou stalo? Jej aktuálny výzor vás vydesí!

Zdroj: Profimedia

Bývalá hviezda obľúbeného seriálu Baywatch už nemá s príťažlivou Caroline, ktorú všetci milovali, nič spoločné. Jej premena šokovala aj jej hereckých kolegov.

Yasmine Bleeth (51) bola po Pamele Anderson druhou najväčšou sexicou Pobrežnej hliadky, ktorá dokázala rozpáliť nejedného fanúšika.

Zvodné krivky v červených plavkách, tvár ako bábika a tmavá hustá hriva urobila z Yasmine obrovskú hviezdu. Hoci mala všetky predpoklady na to, aby sa jej kariéra naplno rozbehla aj po Baywatchi, čakal ju namiesto toho rýchly pád.

Zničili ju drogy

Yasmine Bleeth ako Caroline Holden hrala dokopy v 57 dieloch Pobrežnej hliadky, v roku 1997 ju kvôli opakovaným problémom s drogami zo seriálu vykopli.

"Spočiatku som si neuvedomovala alebo nechcela vidieť, ako ma drogy ničia. Závislosť ale postupne narastala. Kokaín sa stal mojím nerozlučným spoločníkom," priznala kedysi Yasmine v jednom z rozhovorov.

Takto vyzerala v časoch svojej najväčšej slávy...

Profimedia

Bývalá kráska sa snažila dať dokopy a niekoľkokrát sa dobrovoľne liečila od závislostí, objavila sa v niekoľkých béčkových seriáloch no potom sa po nej akoby zľahla zem.

Yasmine sa dnes spoločnosti úplne vyhýba a preto sú jej aktuálne momentky veľkou vzácnosťou. Žiaľ, nadváha, opuchnutá tvár a celkovo nezdravý vzhľad kedysi krásnej herečky len potvrdzujú, že v poriadku nie je ani náhodou.

No schválne, spoznali by ste ju?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Darko Milicic (@officialdarkomilicic)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @majestic_dame

Súvisiace články

Najčítanejšie