Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chudšia do leta: Zdravé a pevné telo získate power jogou
Zdielať na

Chudšia do leta: Zdravé a pevné telo získate power jogou

Zdroj: Pixabay.com

Vedeli ste, že 30 minút power jogy stačí na to, aby ste sa pozitívne naladili a získali štíhlejšie telo? Zacvičte si ju s nami!

Na joge ja fascinujúce to, že je naozaj pre každého – existuje množstvo rozličných štýlov jogy. Na svoje si prídu aj tí, ktorým nie je príliš pochuti ezoterika, teda filozofická a náboženská idea jogy. Stačí si zvoliť napríklad power jogu, ktorá je zameraná v prvom rade na získanie pevnejšieho a pružnejšieho tela. 

Môžeme smelo povedať, že sa jedná o štýl jogy prispôsobený potrebám ľudí moderného sveta. Power joga je skvelým štartovacím mostíkom k získaniu zdravého, štíhleho a pevného tela. Zároveň pomáha lepšie zvládať stres a upokojiť sa, podporuje koncentráciu. Vďaka nej môžeme nezáväzne nahliadnuť do sveta jogy a možno s pribúdajúcim časom vyskúšať iné typy tohto body and mind cvičenia. 

Pravidelným cvičením power jogy môžeme schudnúť a vyformovať si figúru, odstrániť nepríjemné bolesti chrbta, posilniť imunitný systém, zlepšiť kvalitu spánku, vyrovnať hladinu hormónov, prostredníctvom hlbokého dýchania si zlepšiť kapacitu pľúc, napraviť si nesprávne držanie tela, podporiť detoxikáciu organizmu, posilniť kosti a stimulovať správne fungovanie niektorých vnútorných orgánov.

Power joga je zaujímavá aj tým, že počas cvičenia sa jednoducho musíme sústrediť na meniace sa polohy, hlboké dýchanie a správne držanie tela. To vedie k odbúraniu stresu a uvoľňovaniu hormónov dobrej nálady.

Vyskúšajte tento 30-minútový tréning power jogy v pohodlí domova!

Viac tréningov a cvičení, ktoré vás do leta dajú do formy, nájdete aj vo video programoch SUPER BODY!

Súvisiace články

Najčítanejšie