Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Mnohým sa hnusí, ona je na svoje telo pyšná: Takúto učiteľku tanca ste ešte nevideli
Zdielať na

Mnohým sa hnusí, ona je na svoje telo pyšná: Takúto učiteľku tanca ste ešte nevideli

Zdroj: Profimedia

Kritické a nenávistné pohľady a komentáre okolia si jednoducho nevšíma, oveľa dôležitejšie je, že sa konečne cíti sama sebou. Čo poviete na fotografie jej tela?

Profesionálna tanečnica Macey Duff (19) z Nevady sa presťahovala na Havaj a v novej etape svojho života sa rozhodla vyhodiť žiletky a skoncovať s holením svojho tela.

Konečne je sama sebou!

Macey si začala nohy a postupne ďalšie časti tela holiť niekedy po 10-tom roku, pretože to robili aj všetky jej kamarátky a ona nechcela byť iná. Ako dospievala, holenie ju stále viac a viac otravovalo a začala rozmýšľať nad tým, že by s tým prestala, bála sa sa však reakcií okolia.

Keď sa mladá tanečnica presťahovala na Havaj a uvidela na pláži ženu, ktorá nebola oholená, veľmi ju to povzbudilo. Neskôr našla na Instagrame mnoho žien, ktoré sa rozhodli zahodiť žiletky a tak to jedného dňa urobila aj ona.

Macey sa pravidelne stretáva s nenávistnými pohľadmi ľudí, no pre ňu je oveľa dôležitejšie, že sa cíti konečne slobodne a vraj aj oveľa viac žensky. Na svojom Instagrame zverejňuje fotografie svojho tela, aby svetu ukázala, že krása má rôzne podoby. Ona si vybrala tú prirodzenú a nikdy sa vraj necítila lepšie, dokonca sa k nej pridali aj jej sestry a mama. Mali by ste na toto odvahu aj vy?

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B2SP1oKhwV1/

https://www.instagram.com/p/BwuuGbIhN6a/

https://www.instagram.com/p/BouLaRVAsxJ/

https://www.instagram.com/p/B4qxic5Bpi7/

https://www.instagram.com/p/B7wJi2jh59Z/

Súvisiace články

Najčítanejšie