Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Varte chutne a rýchlo: ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2 ponúkajú 85 fit receptov do 30 minút
Zdielať na

Varte chutne a rýchlo: ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2 ponúkajú 85 fit receptov do 30 minút

Zdroj: cvicte.sk

Táto kniha poteší každého, kto hľadá zdravé, chutné a najmä rýchle jedlá. Inšpirujte sa receptami od 50 najlepších slovenských trénerov a osobností z prestížnej súťaže FIT LEADER.

Je to jednoduchšie, ako si myslíte. Naučte sa pripravovať si chutné fit jedlá doslova za pár minút z bežne dostupných surovín.

STRAVA TVORÍ AŽ 70% ÚSPECHU, NIELEN PRI CHUDNUTÍ

“Varím každý deň a stíham. Lebo recepty, ktoré používam sú rýchle. Zvyčajne obsahujú pár surovín, ktoré sú bežne dostupné. Navyše, sú to jedlá vyskladané tak, že po nich rýchlo nevyhladnem, nie sú príliš kalorické a fantasticky po nich trávi. O akých jedlách hovorím? Z knihy ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2. Vystačíš si s ňou po celý rok. Obsahuje všetko, čo tvoje telo potrebuje vo všedný, ale aj tréningový deň. Za kvalitou receptov stoja všetci tréneri a výživoví poradcovia, ktorí do tejto kuchárky prispeli svojimi receptami, ktoré oni sami jedávajú.”

Jana Šimkovičová

ZAKLADATEĽKA CVIČTE.SK A SUPERSHAPE

cvicte.sk

V knihe ZDRAVÉ RÝCHLOVKY 2 nájdeš obľúbené fit recepty a tipy od top trénerov a osobností z prestížnej súťaže FIT LEADER.

Prvých 100 kupujúcich tlačenej knihy získa EXTRA DARČEK NAVIAC - novú Collagen+ tyčinku od spoločnosti Max Sport a ďalšie hodnotné bonusy navyše.

cvicte.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie