Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľký horoskop na február: Baranov čaká studená sprcha, Ryby zažijú romantiku
Zdielať na

Veľký horoskop na február: Baranov čaká studená sprcha, Ryby zažijú romantiku

Zdroj: Profimedia

Ste zvedaví, čo si pre vaše znamenie pripravili hviezdy na druhý mesiac v roku? Zistite hneď, či sa máte na čo tešiť!

Pre každé znamenie zverokruhu sú nachystané nové prekvapenia, tak na poli lásky a zdravia, ako aj v práci alebo rodine. Čakajú vás prekážky, výzvy či ideálne príležitosti?

Už čoskoro sa na obrazovkách televízie JOJ môžete tešiť na skvelý seriál Bola raz jedna škola!

Baran

Budú vo februári lietať zrodenci Barana vo výškach, alebo ich naopak vesmírna konštalácia stiahne k zemi? Mars je až do polovice mesiaca vo výbornom postavení. Očakávajte úspech na profesijnom poli. Kým kariéra stúpa, s milostným životom to pôjde z kopca. Najmä čerstvo zamilovaní dostanú studenú sprchu. Od 15. februára sa snažte vyhýbať konfliktom s nadriadeným. Posledná dekáda je v tomto smere najnebezpečnejšia. Radšej si vytvorte finančnú rezervu, aby ste sa vyhli komplikáciám ekonomického rázu.

Býk

Kľúčovou témou tohto mesiaca sú v prípade Býkov medziľudské vzťahy. Do polovice februára môžete urobiť skvelý dojem na potenciálnych klientov, nadriadených a tiež na budúceho partnera. Marsov Trigon sľubuje zodpovedného a pracovitého človeka, na ktorého sa môžete spoľahnúť. Nápomocné sú originálne nápady, ktorými si otvorte cestu k lepšej budúcnosti. Spolupracovníci vám vymetú cestu. Chápu, že sa s vami nemôžu merať. Ak ste sa nedočkali vianočných odmien, poteší vás výplatná páska teraz.

Blíženci

Atmosféra v milostnom živote je pre zadaných veľmi odlišná. Zatiaľ čo vo vzťahoch vládne dusno a konflikty sú na každodennom poriadku, Blíženci bez partnera si mädlia ruky. Okolo 7. februára zavetria možnosť nadviazať perspektívnu známosť. V zamestnaní sa pohrávate s myšlienkou na zmenu. Existujúce profesie sú z mnohých ohľadov stresujúce, preto sa rozhliadate po pokojnejšom a lepšie platenom mieste. Než urobíte prvý krok, uvedomte si, aký dopad to bude mať na všetky ostatné oblasti života. Neponáhľajte sa.

Profimedia

Rak

Valentínsky mesiac očakávajú Raci s veľkou nádejou v srdci. Zadaní dúfajú, že sa medzi nich vráti stratená zamilovanosť, singles zasa pomýšľajú na osudovú známosť. Skraja februára to vyzerá veľmi sľubne, bohužiaľ, siedmeho Venuša prezlieka kabát. Do cesty vám vstupujú zvláštne existencie, s ktorými si neviete predstaviť jediné rande, nieto spoločnú budúcnosť. Úžasný čas naopak nastáva v zamestnaní. Prichádzate s jedinečnými nápadmi, ktoré dostanú aj samotných nadriadených. Od 16. zohľadnite vyššie riziko úrazov.

Lev

Február je synonymom prosperity. Môžete si prísť na veľmi slušné prostriedky, či už prostredníctvom zamestnania, alebo výhrou v lotérii či tombole. U nezadaných Levov sa navyše nedá povedať, že by platilo staré známe príslovie o šťastí v hre a nešťastí v láske. Ocitnete sa v hľadáčiku pohľadnej osôbky, s ktorou by ste sa určite nenudili. Dlhodobé vzťahy to majú trochu komplikovanejšie. Partnerove názory vás dokážu buchnúť do rebier. Hovorte si, že to tak nemyslí. Následnými hádkami škodíte hlavne sami sebe.

Profimedia

Panna

Milé Panny, februárová konštalácia zabrnká na trpezlivosť v pracovnej sfére. Stačí jeden kolega, ktorý je na opačnej strane názorového spektra, a hneď je o zábavu postarané. Druhá polovica mesiaca je našťastie o poznanie pokojnejšia. Energie sa pozitívne odrazí na medziľudských vzťahoch, nezadaným sľubuje nové známosti. S peniazmi radšej veľmi nehazardujte. Výnimku tvorí obdobie okolo 19. februára, kedy cítite jasnú príležitosť, ako sa dostať k tučnějšiemu obnosu. Hodiť sa vám bude sebaistota v komunikácii.

Váhy

Marsov sextil dolieva Váham obrovskú odvahu. Konečne o sebe prestanete pochybovať a vydáte sa na cestu, o ktorej ste dlho snívali. Predovšetkým pracovné plány majú veľkú šancu na úspech. Do 15. februára Rozbiehajte vlastné podnikanie, zapisujte sa do ďalšieho štúdia, alebo sa prihláste na zahraničnú misiu. Ďalšia časť mesiaca prinesie razantný prepad. Neberte si sústo, ktoré vás môže zadusiť. Syndróm vyhorenia nie je len science fiction, ale nebezpečná realita. Vo vzťahu profitujete z racionálneho myslenia.

Profimedia

Škorpión

Pozornosť Škorpiónov sa v druhom mesiaci roka stáča k osobnému i profesionálnemu rastu. Merkúrova energia napomáha pri štúdiu, ale nie je vylúčený ani rozjazd vlastného podniku! Nové vedomosti a skúsenosti si osvojujete s úplnou ľahkosťou. Aj vo sfére vzťahov so blýska na lepšie časy. Spoznáte osôbku, ktorá sa stane vašou spriaznenou dušou. Spočiatku to môže byť vrelé priateľstvo, ale rýchlo to prerastie v hlbší vzťah. V rodinnom kruhu sa objavujú spory s jedným členom rodiny. Jeho kritiku si odmietate pripustiť.

Strelec

Vesmírni velikáni fandia milostnému životu. Nezadaní Strelci stretnú hneď niekoľko sympatických náprotivkov, s ktorými si môžete vychutnať žhavý románik na jednu noc i perspektívny vzťah. Do 15. februára to sú hotové žatvy, potom sa dostávate do styku s ľuďmi, ktorí už nemusia byť podľa vášho gusta. Na pracovisku musíte vybalansovať zdravú sebadôveru s tým, čo je schopný stráviť nadriadený. Dajte si pozor na ústa a nedráždite hada bosou nohou. Menšie konflikty sa môžu objaviť tiež medzi príbuzenstvom.

Profimedia

Kozorožec

Na začiatku februára sa radujete v sprievode samotnej kňažky lásky. Tá vám umožní spoznať sympatické a priateľské stvorenia. Známosť je veľmi krehká a skôr než v lásku sa vykryštalizuje v priateľstve. Emočný kolotoč sa dotkne aj rodinného života. Máte obavu, aby ste nestratili autoritu, preto sa správate direktívne. Skutočne chcete vstupovať do života blízkych ľudí až takto prehnane? Skvelo sa oproti tomu darí Kozorožcom v kariére. Ak ste nezakotvili v ideálnom zamestnaní, teraz sa naskytne teplé miestečko.

Vodnár

Milí Vodnári, očakávate februárový scenár so vzrušením? Máte prečo! Čaká vás fantastický mesiac, kedy s vami ruka v ruke kráča bohyňa Afrodité. Tá prináša búrlivé okamihy do rutinných vzťahov a nezadaným sľubuje spriaznenú dušu. Dotyčného človeka už dlho poznáte, avšak by vás nenapadlo, že by ste niekedy mohli byť viac než známi či priatelia. Aj na pracovisku excelujete. Nech za vami šéf príde s akoukoľvek úlohou, zvládnete ju ľavou zadnou. V súkromí nastáva ideálna doba na návštevy a podnikanie spoločných aktivít.

Profimedia

​Ryby

Februárový štart je pre Ryby náročný. Máte blízko k romantike, ale u opačného pohlavia sa stretávate s opakom. V polovici sa hviezdna klíma zlomí a zistíte, že všetci protivníci nie sú rovnakí. Jedna osôbka vás lapí na galantný prístup aj milý úsmev. V zamestnaní si udržte pozitívnu myseľ stoj čo stoj. Musíte sa popasovať so stresujúcimi okamihmi, ktorým sa nesmiete poddať. Ako je známe, s úsmevom ide všetko lepšie. Merkúr a Jupiterov sextil sú dostatočnými pomocníkmi a sľubujú docenenie zo strany nadriadených.

Súvisiace články

Najčítanejšie