Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Naštvaná pasažierka prehovorila: Neuveríte, prečo ju odmietli pustiť do lietadla
Zdielať na

Naštvaná pasažierka prehovorila: Neuveríte, prečo ju odmietli pustiť do lietadla

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Takéto verejné poníženie Andrea ešte nezažila! Svoju zlú skúsenosť s leteckou spoločnosťou zverejnila, aby upozornila na nevhodný postoj a neúctu k zákazníkom.

Andrea Worldwide sa chystala nastúpiť do lietadla spoločnosti United Airlines, aby sa mohla dostať z Denveru do New Yorku, kde letela za svojim priateľom. Ani vo sne ju nenapadlo, že ju nebudú chcieť do lietadla pustiť kvôli nevhodnému oblečeniu.

Je toto nevhodný outfit do lietadla?

„Bola som totálne ponížená, zahanbená a zmätená. Mala som pocit, že všetky oči sú na mne... “ cituje Andreu denník Mirror. Zamestnanci ju totiž pred poslednou kontrolou a vstupom do lietadla zastavili, pretože vraj nie je vhodne oblečená.

Zamestnancovi sa totiž nepozdával jej top, ktorý mal vraj vyzývavý výstrih. Andrea vysvetlila, že si na štvorhodinový let zvolila pohodlné oblečenie a tiež upozornila na to, že má na sebe aj dlhý sveter a šál.

Andrea sa začala sťažovať a nakoniec ju do lietadla pustili, dokonca jej ponúkli poukaz na zakúpenie občerstvenia v lietadle.

Naštvaná pasažierka poukaz odmietla s tým, že sa ani náhodou nevyrovná poníženiu, ktorému musela pred toľkými ľuďmi čeliť a preto sa rozhodla svoju skúsenosť zverejniť.

Spoločnosť sa jej oficiálne ospravedlnila a momentálne upravuje pravidlá obliekania tak pre zamestnancov ako aj pre cestujúcich.

Verili by ste, že tento outfit označili za extrémne vyzývavý?

https://www.facebook.com/AndreaLWorldwide/posts/10107570666211123

Súvisiace články

Najčítanejšie