Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Objavil sa vo vašom živote niekto nový a neviete ho odhadnúť? Takto ho prekuknete!
Zdielať na

Objavil sa vo vašom živote niekto nový a neviete ho odhadnúť? Takto ho prekuknete!

Zdroj: Profimedia

Zoznámili ste sa s niekým, kto vás zaujal na prvý pohľad alebo ste dostali nového kolegu v práci? Zistite hneď či je to dobrák od kosti alebo skôr falošný kamarát!

Niekedy je ťažké hneď zo začiatku zistiť, o akého človeka ide, preto by ste mali byť opatrní a nezdôverovať sa mu hneď. Sledujte tieto signály, prezradia vám, aký charakter má táto osoba. Naučte sa ľudí prekuknúť už na začiatku!

Mnoho postáv s rôznymi povahami môžete sledovať aj v seriáli Nový život. Nenechajte si ho ujsť od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!

Ako sa správa k svojej polovičke a priateľom?

Je človek, ktorého ste spoznali, zadaný? Ak áno, môžete krásne vyčítať, aký je jeho charakter podľa toho, ako sa správa k človeku, ktorého miluje. Pokiaľ zadaný nie je, môžete to vyčítať z jeho správania ku kamarátom. Ak sa napríklad muž chová k svojej partnerke arogantne a povýšenecky, je jasné, aký asi bude mať charakter. Ak takéto správanie prejavuje aj v okruhu svojich priateľov, bude to rovnaké.

Ako sa správa k deťom?

Charakter muža môžete odhadnúť napríklad aj podľa toho, ako sa správa k deťom. Ak sa k nim správa pekne, priateľsky a berie ich rovnocenne, pravdepodobne to bude dobrý človek. Pokiaľ je však príliš prísny a na spoločnosť detí skôr nemá nervy, bude to skôr naopak. Pre ženy je mužské správanie k deťom nielen indíciou k tomu, aký muž je, ale aj indíciou k tomu, aký bude otec. Vzťah muža s deťmi dokáže prezradiť naozaj veľa.

Ako sa správa k cudzím ľuďom?

Všímajte si, ako sa správa k ľuďom, ktorých nepozná. Veľa napovie napríklad jeho správanie k pokladníčke v obchode alebo k čašníkom v reštaurácii. Ak voči takýmto ľuďom prejavuje predovšetkým povýšenosť a aroganciu, je naozaj jasné, aký je to v skutočnosti človek. Ak sa však k cudzím ľuďom chová s pokorou a úctou, môžete si byť istí, že takýto človek má naozaj dobrú dušu.

Ako sa správa k nepriateľom?

Každý má vo svojom okolí niekoho, koho jednoducho nemusí. Je to človek, ktorého nemáme síce v láske, ale bohužiaľ sa okolo nás neustále pohybuje. To, ako sa k takému človeku správame, o nás ale dokáže veľa prezradiť. Človek, ktorý sa dokáže ovládať a zbytočne neprovokuje a nevyvoláva konflikty, to bude mať rozhodne v hlave zrovnané, pretože bude vedieť, že takéto správanie nemá zmysel. Naopak človek, ktorý so svojím nepriateľom súperí, robí mu naschvály a vyvoláva zbytočne konflikty, pravdepodobne nebude tým najlepším človekom pod slnkom.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie