Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
PINK sa úprimne vyjadrila k plastikám, ženy jej tlieskajú: Súhlasíte s jej slovami aj vy?
Zdielať na

PINK sa úprimne vyjadrila k plastikám, ženy jej tlieskajú: Súhlasíte s jej slovami aj vy?

Zdroj: Facebook/Pink

Americká speváčka je známa tým, že si nedáva servítku pred ústa a aj ku kontroverzným témam sa vyjadruje priamo. Najnovším vyjadrením o plastických vylepšeniach si získala tisíce ďakovných slov.

Pink má už štyridsiatku na krku a veľmi dobre si uvedomuje, že sa mení. Napriek pribúdajúcim vráskam je však pevne rozhodnutá, že chce starnúť prirodzene a s gráciou.

​Jej príspevok na Twitterii, v ktorom sa vyjadruje k plastikám a vysvetľuje, prečo chce starnúť úplne prirodzene, si získal množstvo lajkov. Ženy jej za úprimné slová ďakujú a mnohé z nich sa s nimi stotožňujú.

Nechce stratiť svoju tvár

„Moje drahé ja. Vidím tvoje vrásky, zvlášť, keď sa usmievaš. Aj tvoj nos sa zväčšuje. Vyzeráš a cítiš sa čudne, ale postupne si na túto realitu zvykneš...“ napísala na úvod Pink a dodala, že odmieta podľahnúť tlaku plastickej chirurgie a namiesto toho chce starnúť prirodzene.

„Raz za čas som aj uvažovala, čo spravím s pribúdajúcimi vráskami a potom som zbadala plastikami upravené ženy v televíznej šou a zistila som, že z ich výrazov sa nedá nič vyčítať, stratili mimiku, nemajú výraz, to ja jednoducho nikdy nedopustím,“ pokračuje Pink a dodáva, že považuje za dôležité, aby jej deti vedeli rozoznať, kedy sa mračí a hnevá.

„Moja individualita a môj talent sú oveľa podstatnejšie, ako vrásky na mojej tvári,“ dodala na záver úprimného vyznania.

Fanúšikovia jej post ocenili tisíckami lajkov a ďakovných slov. „Práve pre toto vás milujeme. Ste vždy sama sebou a hovoríte veci na rovinu!“ napísala jedna z mnohých.

Čo si o jej slovách myslíte vy? Súhlasíte s ňou?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink)

Súvisiace články