Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hviezdna trénerka prezradila, ako Adele schudla 45 kíl: Pomohla jej špeciálna diéta!
Zdielať na

Hviezdna trénerka prezradila, ako Adele schudla 45 kíl: Pomohla jej špeciálna diéta!

Zdroj: Instagram

Kedysi bacuľatá speváčka v poslednej dobe výrazne schudla, až sa o ňu fanúšikovia začali strachovať. Za úbytkom váhy nie je stres, ale predovšetkým zmena jedálnička!

Speváčka Adele (31), ktorá sa preslávila nielen svojím silným hlasom, ale aj oblými krivkami, sa krátko po novom roku pochválila výrazne schudnutou postavou. Jej bývalá trénerka prezradila, čo pomohlo Adele zbaviť sa nadváhy.

Adele bývala vždy trochu bacuľatá, čo bolo mnohým fanúšikom na nej sympatické. Po rozvode s manželom Simonom Koneckim (45), otcom jej syna Angela (7), sa však začala výrazne meniť. Zo začiatku pravdepodobne zhodila pár kíl aj zo stresu, ale potom začala chudnúť cielene. Speváčka tvrdí, že jej syn je tou najlepšou motiváciou. Chce, aby v nej mal dobrý príklad.

Fotografie výrazne schudnutej speváčky ľudí šokovali.

https://www.instagram.com/p/B65s9odAXUo/ 

Zázračná Sirtfood diéta?

Bývalá osobná trénerka Adele, Camila Goodis, prezradila, ako sa speváčke podarilo zbaviť kíl navyše. "Určite trochu športuje, ale myslím si, že až 90% za to vďačí diéte," povedala brazílska cvičiteľka pre magazín The Sun. Adele si vraj obľúbila Pilates, ale potiť do posilňovne sa rozhodne nechodí.

Za rýchly úbytok váhy vďačí výraznému zníženiu denného príjmu kalórií v takzvanej sirtfood diéte. "Je to dobrá diéta vedúca k rýchlemu úbytku váhy. Prvý týždeň je najintenzívnejší, to sa pijú len zeleninové džúsy a smie sa prijímať len 1000 kalórií," vysvetľuje trénerka.

Najdôležitejšie je pochopiteľne mať vyšší výdaj energie ako príjem. Ďalej má človek jedálniček upravený tak, že smie "zhrešiť" kvalitnou horkou čokoládou alebo červeným vínom. "Vďaka tomu Adele nevyzerá príliš chudá, naopak, vyzerá úžasne, zásadne zmenila svoj životný štýl a stravu," chváli ju trénerka.

https://www.instagram.com/p/B7G7CXPA65K/

Camila tiež prezradila, že na speváčke so zlatom v hrdle bolo ihneď spoznať, že jej tvrdá drina na cvičiacich strojoch jej nič nehovorí, a tak je jasné, že sa na jej postave podpísala skôr prísna sebadisciplína.

Sirtfood diéta rozhodne nie je o hladovaní, ale skôr odporúča jedlá obsahujúce polyfenoly, ktoré dokážu v tele aktivovať enzýmy, ktoré pomáhajú pri spaľovaní tukov. Pri tomto procese navyše dochádza k očiste tela od škodlivých látok.

Základom tejto diéty je zvýšený prídel zeleniny a ovocia. Vhodné sú najmä čerstvé zeleninové šťavy a zeleninové smoothie. Zo zeleniny si môžete dopriať napríklad kel, rukolu, petržlen či cibuľu. Z ovocia dajte prednosť jahodám, čučoriedkam, citrusovým plodom či jablkám.

Do jedálnička pri Sirtfood diéte zaraďte tiež zelený čaj, pohánku, vlašské orechy, olivy, ale aj čokoládu s vysokým obsahom kakaa alebo červené víno. Povolené sú tiež strukoviny ako fazuľa alebo sója. Vhodné je tiež používanie kari korenia a extra virgin olivový olej.

Ako však pri všetkých diétach, tak aj pri tejto výživoví odborníci varujú pred vysoko pravdepodobným jojo efektom. Necháme sa prekvapiť, či sa Adele podarí udržať si aktuálnu váhu...

https://www.instagram.com/p/B6532y3gtPH/

https://www.instagram.com/p/B7EiQhSgdAQ/

https://www.instagram.com/p/B7aLq09HQE9/

Súvisiace články

Najčítanejšie