Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zbaví vás nafúknutého brucha aj kíl navyše: Na dokonalú očistu vám postačia 2 suroviny
Zdielať na

Zbaví vás nafúknutého brucha aj kíl navyše: Na dokonalú očistu vám postačia 2 suroviny

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ak ste si povedali, že v novom roku začnete zdravšie žiť a konečne sa pustíte do chudnutia, máme pre vás super tip, ako si prečistiť organizmus od škodlivín a nánosov.

Vianočné sviatky sú definitívne za nami a mnohí z nás si začínajú plniť novoročné predsavzatia. Vyskúšajte jednoduchú očistnú kúru pomocou dvoch surovín, ktorá vám prírodným spôsobom prečistí hrubé črevo, naštartuje spaľovanie tukov a ihneď vás zbaví nafúknutého brucha. Začnite ešte dnes!

Bez pravidelného pohybu to nepôjde! Čo nám radí pri zhadzovaní sviatočných kíl odborník?

Ak máte zanesené hrubé črevo, môže sa to prejaviť hneď niekoľkými príznakmi, napríklad časté zápchy, poruchy látkovej výmeny, cukrovka, alergie, nadváha alebo podváha, problémy s obličkami, pečeňou, pokožkou, oslabené bývajú aj vlasy a nechty a objaviť sa môžu aj problémy so zrakom, sluchom a podobne, až sa môžete dopracovať k rakovine.

Vyskúšajte očistnú kúru pomocou dvoch prírodných surovín, ktorá v priebehu 3 týždňov zbaví vaše tenké aj hrubé črevo nánosov a parazitov a mikroflóra čreva zostane pritom úplne nedotknutá.

Profimedia (ilustračná fotografia)

Účinná prírodná očista

Budete potrebovať: Mleté ľanové semienka a kefír (alebo acidofilné mlieko)

1. týždeň

1 ČL mletých ľanových semienok + 100 g kefíru alebo acidofilného mlieka

2. týždeň

2 ČL mletých ľanových semienok + 100 g kefíru alebo acidofilného mlieka

3. týždeň

3 ČL mletých ľanových semienok + 100 g kefíru alebo acidofilného mlieka

Užívanie:

Najlepšie výsledky dosiahnete, ak si túto zmes doprajete namiesto raňajok po dobu 3 týždňov. Hrubé aj tenké črevo sa zbaví všetkých odpadov bez toho, že by sa narušila črevná mikroflóra. Počas očisty dbajte na zdravšiu a ľahšiu stravu, dostatok pohybu a strážte si aj pitný režim, ideálne je vypiť 2,5 litra vody denne!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie