Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fit blogerku zvozili za FOTO v bikinách: Naozaj si TOTO matka už nemôže dovoliť?
Zdielať na

Fit blogerku zvozili za FOTO v bikinách: Naozaj si TOTO matka už nemôže dovoliť?

Zdroj: Instagram/diaryofafitmommyofficial

Športovo založená mama rozdelila svojich fanúšikov na dva tábory. Kým pre niektorých je vzorom a skvelou motiváciou, iní jej píšu nenávistné komentáre. Pozrite sa, prečo!

Aj matky môžu byť sexi, súhlasíte? Fitness blogerka a dvojnásobná mamina Sia Cooper je presvedčená, že žena by mala zostať predovšetkým sama sebou, a to bez ohľadu na to, či už má deti, alebo nie.

Táto mamička je blogerkou a tiež osobnou trénerkou a nebojí sa o mnohých témach otvorene diskutovať, za čo už schytala kritiku niekoľkokrát. Ženy sa do nej pustili napríklad aj vtedy, keď ukázala svoje pevné brucho iba týždeň po pôrode.

Najnovšie sa ostatným mamičkám nepáčil záber, na ktorom sa nechala zvečniť na dovolenke v odvážnych bikinách. Podľa mnohých by sa takto vystavovať nemala, pretože je už matka…

"Aby si ukázala svoje svaly, nemusíš takto vystavovať svoj zadok. Si matka, mysli na to, že fotky s tvojím pozadím uvidia raz tvoje deti. Prestávam sledovať," okomentovala fotografiu jedna z mnohých.

https://www.instagram.com/p/B4ddc-IpaPD/

Fit blogerka zareagovala

"Prečo by matky mali schovávať svoje telá? Odkedy sa matka nesmie cítiť sexi? Chcem, aby moje deti videli matku, ktorá sa cíti dobre vo svojej vlastnej koži. Navyše milujú môj zadok a používajú ho ako bubon, keď varím večeru alebo stojím vo fronte v supermarkete, " napísala trénerka.

Blogerka sa ďalej priznala, že sama vyrástla vedľa mamičky, ktorá svoje telo nenávidela. "V skutočnosti ma prinútila, aby som svoje telo neznášala tiež, tým, že ma v puberte zakaždým upozornila, keď som trošku pribrala," zaspomínala.

Sia potom musela tvrdo bojovať, aby našla lásku k svojmu telu. Nosiť šortky na verejnosti sa vraj prvýkrát odvážila až pred niekoľkými rokmi. Sama by si vraj veľmi priala, keby mala spokojnú mamičku a tak sa dnes snaží, aby pozitívny príklad odovzdávala svojim deťom. A to je nielen čo sa týka vzhľadu, ale všeobecne.

"Takže mamičky, nasaďte si bikiny. Zaslúžili ste si to. Každá žena si zaslúži cítiť sa pohodlne vo svojej vlastnej koži bez odsudzovania spoločnosti. Zastavme to šialené kritizovanie matiek. Materstvo je už aj tak dosť ťažké. Sme kritizované, keď niečo robíme, sme kritizované, keď niečo nerobíme, takže jednoducho zostaňte samé sebou," dodala na záver fit mamina.

Súhlasíte s jej slovami aj vy?

https://www.instagram.com/p/B4iPewcJGNe/

https://www.instagram.com/p/B5fhGacJjcH/

https://www.instagram.com/p/ByQQ_jfpaa4/

Súvisiace články

Najčítanejšie