Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
To sú ale krivky! Mama a sestra Kate Middleton si užívali sviatky v plavkách
Zdielať na

To sú ale krivky! Mama a sestra Kate Middleton si užívali sviatky v plavkách

Zdroj: Profimedia

S ich vyšportovanými telami sa môžu bez problémov ukázať v plavkách aj počas vianočných sviatkov. Sú v tom dobré gény alebo tvrdá disciplína?

Sestra Kate Middleton, Pippa (36), si počas sviatkov vyrazila do obľúbenej destinácie spolu so svojou rodinou a rodičmi. Paparazzi ju zachytili v bikinách aj s mamou Carole (64), ktorá je stále vo výbornej forme. Pevné telo by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy!

Silvester s JOJkou bude plný zábavy! Nenechajte si ho ujsť!

Pippa Middleton porodila svojho prvého syna Arthura v októbri minulého roka, no takmer okamžite mala opäť štíhlu a pevnú postavu ako prútik.

Vzťah k športu, zdravému životnému štýlu, ale aj dobré gény má rovnako aj Kate a tiež ich mama Carole, ktorá aj po šesťdesiatke vyzerá fantasticky. Pippa na sebe roky makala poriadne tvrdo a pravidelne sa zúčastňovala aj bežeckých maratónov, cyklistických či triatlonových závodov, aktívna je však aj v kuchyni a napísala dokonca aj kuchársku knihu s receptami pre zdravé srdce.

Fotografi ich zachytili na dovolenkovom karibskom ostrove Svätý Bartolomej, kde chodievajú pravidelne. Pippa aj s mamou Carol majú také pevné a štíhle postavy, že zozadu vyzerajú skôr ako sestry!

Aj vás pohľad na ne inšpiroval a rozhodli ste sa zhodiť vianočné kilá? Začnite hneď!

Pippa Middleton s mamou Carole

Profimedia

Pippa Middleton s mamou Carole

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B6jEbudHzJz/

Najčítanejšie