Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Plačková otvorene priznala, koľko zarobila za rok: Z tej sumy sa vám zatočí hlava
Zdielať na

Plačková otvorene priznala, koľko zarobila za rok: Z tej sumy sa vám zatočí hlava

Zdroj: Instagram @queen.plackova

Zuzana Plačková stihla za krátky čas zo seba urobiť značku, ktorá predá asi všetko. Svedčia o tom aj jej kráľovské zárobky.

Kto by to na ňu pred rokmi povedal, že zo Zuzany Plačkovej z Hotela Paradise bude jedného dňa ikona, ktorú milujú státisíce žien a dievčat? Asi len málokto! 

Tešíte sa už na Vianoce? Pretože s JOJ-kou na obrazovke budú opäť super!

​Tmavovláske sa podarilo uspieť a dnes patrí k najšikovnejším podnikateľkám. Má niekoľko biznisov a veľmi slušne zarába aj na Instagrame, kde si rôznymi reklamami prilepší o poriadny balík peňazí. Napokon luxus rada prezentuje aj na sebe, oblečení a na rôznych dovolenkách. Zdá sa však, že s tým je koniec! Zuzana má nové plány, ktoré sú viac ak odvážne! "Najlepšie investované peniaze sú do zážitkov a majetku... Oblečenie, kabelky si držia hodnotu, no nie takú ako dom, byt... Preto som sa rozhodla, že budem robiť tak, aby som si kúpila každý rok jednu väčšiu nehnuteľnosť... Už nevidím potešenie v tých luxusných handrách tak ako kedysi, ale jediné, čoho by som sa nevedela vzdať, je cestovanie. Je to moje najväčšie hobby, proste únik od reality a veľmi to milujem..." vyznala sa na Instagrame, kde sa jej v komentári fanúšik ironicky opýtal, či ročne zarobí 200 000 eur, keď chce začať skupovať nehnuteľnosti. A Zuzanina odpoveď? "Aj viac," priznala kráska. Klobúk dole!

Súvisiace články

Najčítanejšie