Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tínedžerka celý rok jedla denne len polku keksíka a mentolové cukríky: Pozrite sa, ako vyzerá dnes!
Zdielať na

Tínedžerka celý rok jedla denne len polku keksíka a mentolové cukríky: Pozrite sa, ako vyzerá dnes!

Zdroj: faceook/Madason Faulkner

Stačilo pár poznámok od spolužiakov, že by mala schudnúť a jej život sa obrátil naruby. Len 16-ročná študentka prestala jesť.

Madason je krásne mladé dievča, ktoré má celý život pred sebou. Dnes sa teší zo života a začína ho naplno žiť, no pred pár mesiacmi jej budúcnosť vôbec nevyzerala ružovo. 

​Dojímavé príbehy ľudí môžete sledovať v relácii V siedmom nebi s Vilom Rozborilom

Hoci nikdy nebola tlstá, tínedžerke v škole viacerí jej spolužiaci tvrdili opak a neustále jej hovorili, aby schudla. Keďže si myslela, že sú to jej priatelia a majú pravdu, začala chudnúť. Nevybrala si však najlepší spôsob - Madason prestala jesť. Za celý deň zjedla polovicu keksíka a nejaké mentolové cukríky. Hoci si jej mama všimla, že jej dcéra chudne a jedlo, ktoré jej zabalila do školy, nosí späť domov, no nič s tým neurobila. 

Keď začínala v škole odpadávať, mama ju zobrala k doktorom. Ani jeden z nich však neprišiel na to, že tínedžerka takmer nič neje. Až keď jej váha klesla na 38 kilogramov a skolabovala, dostalo sa jej primeranej pomoci. Domáca liečba však nezaberala a Madason sa niekoľkokrát pokúsila aj o samovraždu. Našťastie jej ani jeden pokus nevyšiel a pomohli jej až na istej klinike. Dnes je z nej mladé a zdravé dievča, ktoré chce svojím príbehom povzbudiť rovesníčky trpiace anorexiou, aby vyhľadali pomoc a nechali sa liečiť. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie