Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Schudla 100 kíl, nespoznávajú ju ani dobrí priatelia: WAU, neuveriteľná premena!
Zdielať na

Schudla 100 kíl, nespoznávajú ju ani dobrí priatelia: WAU, neuveriteľná premena!

Zdroj: Profimedia

Obézna žena sa stihla spamätať včas a výrazným schudnutím si zachránila nielen zdravie, ale aj život. Dnes vyzerá ako úplne iný človek.

Američanka Meghan See (30) pochádza z obéznej rodiny, kde všetci holdovali fast foodovým jedlám, sladkostiam a iným kalorickým bombám. Nalomené zdravie a neschopnosť venovať sa vlastnej dcére ju definitívne presvedčili, že musí spraviť obrovskú zmenu vo svojom živote.

Obéznych ľudí pribúda aj na Slovensku...

​Meghan si nedokázala zohnať vhodné oblečenie už ani v špecializovaných predajniach s XXL oblečením, nemohla ísť s dcérkou na kolotoče či do zábavného parku a dokonca si len s veľkými problémami dokázala zaviazať šnúrky na topánkach.

Keď sa k tomu pridali vážne zdravotné problémy a chronická artritída s príšernými bolesťami, vedela, že musí začať hneď, kým ešte nie je neskoro. Najväčšou motiváciou bola práve jej dcérka, pre ktorú chcela byť dobrým príkladom.

Meghan See, chudnúca premena

Profimedia

Pomalými krokmi k veľkým úspechom

Meghan zo začiatku siahla aj po prípravkoch na podporu chudnutia, ale ihneď pochopila, že musí zmeniť celú svoju životosprávu a jedálniček. Nezdravé a kalorické jedlá vymenila na výživné kombinácie plné zeleniny a chudého mäsa, do jedálnička zaradila aj viac ovocia a zdravých zložiek.

S pohybom začala pomaly, od pravidelných dlhých prechádzok sa postupne dostala až k tréningom v posilňovni a výsledky sa dostavili naozaj veľmi rýchlo. Za necelého 1,5 roka schudla táto mamička viac ako 100 kíl!

Meghan See, chudnúca premena

Profimedia

„Mojím cieľom nebolo vyzerať lepšie, hoci je to príjemný vedľajší produkt. Chcela som sa najmä cítiť lepšie, zdravšie, a mať viac energie, to sa mi aj podarilo,“ cituje dnes už štíhlu mamičku denník The Sun.

Množstvo nadbytočnej kože po rapídnom schudnutí si nechala Meghan odstrániť chirurgicky a dnes vyzerá úplne inak. „Niektorí ľudia boli úplne v šoku, keď ma uvideli po dlhšej dobe, nevedeli ma spoznať,“ hovorí Meghan. Tým, čo túžia po rovnakých úspechoch, radí, aby sa najskôr naučili mať radi sami seba, to je podľa nej základ a ten najlepší štart!

Meghan See, chudnúca premena

Profimedia

Meghan See, chudnúca premena

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie