Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kým neotvorí ústa, vyzerá ako bežná žena: Prečo si ju niektorí fotia a iní utekajú?
Zdielať na

Kým neotvorí ústa, vyzerá ako bežná žena: Prečo si ju niektorí fotia a iní utekajú?

Zdroj: Profimedia

Ľudia sú rôzni. Kým niektorí sa cítia najlepšie ako “šedé myšky,” niektorým sa páči, ak sa môžu vzhľadom odlíšiť od ostatných. Niekto farebnými vlasmi, niekto tetovaním a niekto napríklad aj takto…

Julia Kumpulainen (24) z Fínska má tak trochu nezvyčajný koníček. Už od detstva milovala upírov a všetko, čo s nimi súviselo, a neprešlo ju to ani v dospelosti. Hoci je už mamou malej dcérky, splnila si sen a vďaka upraveným zubom dnes vyzerá ako jedna z nich.

Zaujímavých ľudí s rôznymi schopnosťami aj zvláštnosťami uvidíte aj v najlepšej talentovej šou Česko Slovensko má talent. Aj túto sobotu o 20:35 na JOJke!

Živá upírka

„Vždy som bola čudné dieťa a keď som prvýkrát počula o upíroch, hneď som vedela, že chcem byť jednou z nich, alebo sa im aspoň podobať,“ povedala Julia, ktorá si už ako tínedžerka študovala všetko o upíroch a sledovala všetky filmy s touto tematikou.

Julia nosila niekoľko rokov umelé upírske zuby, ktoré si vyberala, až sa jedného dňa odhodlala nechať si urobiť skutočné špicáky, ktoré už mohla mať nasadené natrvalo. Za stomatologicko-kozmetickú procedúru zaplatila okolo 500 eur a s výsledkom je veľmi spokojná.

Profimedia

Mladá žena tvrdí, že je konečne šťastná a vraj je z jej vzhľadu nadšená aj jej 4-ročná dcérka. Neodrádza ju dokonca ani to, že niektorí ľudia sa jej na ulici zľaknú a utekajú od nej preč, prípadne si ju tajne fotia ako atrakciu.

Profimedia

“Nechcem nikoho strašiť. Mojou túžbou je inšpirovať ľudí, aby sa nebáli byť sami sebou. Buďte šťastní tak, ako to cítite. Nezáleží pritom, či budete upír, alebo jednorožec…” dodala.

Čo si o tom myslíte vy? My si skúšame predstaviť, ako sa asi tvária učiteľky a deti v škôlke, keď si tam príde vyzdvihnúť dcérku…

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie