Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Andrea Verešová nechala legíny doma a do fitka sa vybrala v TOMTO: Nad jej videom slintajú všetci
Zdielať na

Andrea Verešová nechala legíny doma a do fitka sa vybrala v TOMTO: Nad jej videom slintajú všetci

Zdroj: archív A.V.

Ak by ste náhodou nevedeli, ktorá zo známych celebrít z Česka a Slovenska má tú najlepšiu postavičku, slovenská misska vám ju ukáže. Je sa na čo pozerať.

Hoci má tesne pred štyridsiatkou, na jej postave a tvári to rozhodne nie je vidieť. Jedna z našich najkrajších missiek Andrea Verešová vyzerá fantasticky. Dokázala to aj v najnovšom videu, ktoré trhá rekordy. Práve tu vidieť každý jej vypracovaný sval na tele.

Ak ste sa pýtali, nakoľko sa tvorcovia seriálu Za sklom inšpirovali realitou, tu je odpoveď!

​Andrea odišla za slnkom do Dubaja, kde sa venuje sama sebe. Ako? Možno sa budete čudovať, no práve športom! O kráske je známe, že je veľmi aktívna, zdravo sa stravuje a výsledok je na nej poriadne vidieť. Verešová je podľa mnohých vlastníčkou dokonalej ženskej postavy, ktorú by chcela mať väčšina žien. Napokon, jej dokonale vytrénované telo vidieť práve tu:

Ak vám pripadá zvláštne, že bicykluje v luxusných plavkách a bez uteráka, tu je Verešovej výstižné vysvetlenie: "Pre mňa super pohodlné. Neviem, prečo by som sa mala potiť v nejakých hnusných “legínach” a odpornom silonovom tričku... Vzhľadom k tomu, že je tento exkluzívny “open air fitness” priamo na pláži, kde je 35 stupňov Celzia, je to ideálne oblečenie, teda pokiaľ nemáte čo skrývať a nehanbíte sa!"

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??? ???? ?? ? ????????? ?????? ?? ???? ?? ??? ??? ??? ?????? ?? ??????... #dreamplace #fourseason #dubai #photo @olympusczsk #siswimsuit @sicilystyle_cz

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie