Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kostyméri vypapanú Aguileru maskujú ako sa dá, no jojo efekt nad ňou zvíťazil: TOTO im nevyšlo!
Zdielať na

Kostyméri vypapanú Aguileru maskujú ako sa dá, no jojo efekt nad ňou zvíťazil: TOTO im nevyšlo!

Zdroj: Profimedia.sk

Na začiatku kariéry bola tenká ako prútik, no časom sa na všetky diéty a cvičenie vykašľala. Christina Aguilera sa rokmi poriadne zaguľatila a vraj sa za svoje kilá nehanbí... Prečo ich potom maskuje?

Najväčšiu slávu má Aguilera už dávno za sebou, no bodku za svojou kariérou rozhodne nedala. Stále koncertuje a aktuálne vystupuje v Las Vegas. Práve tu sa po letnej prestávke divákom opäť predviedla a teda bolo sa na čo pozerať!

Už dnes večer štartuje na JOJ-ke tá najlepšia slovenská kriminálka Za sklom, tak ju nepremeškajte

Christina pred rokmi bez okolkov priznala, že zostať štíhla, ju stojí poriadne úsilia. Aj preto sa na roky trvajúce diéty vykašľala a poriadne sa zaoblila. Odvtedy sa jej už podarilo schudnúť, a to niekoľkokrát, no vždy nad ňou vyhral jojo efekt. Dôkazom sú aj jej aktuálne fotky, na ktorých je opäť o čosi guľatejšia ako pred letom. 

Profimedia.sk

​Nič zlé by na tom nebolo, napokon je to kus krásnej ženy, keby sa na Instagrame nezoštíhľovala a rovnako to nerobili aj jej kostyméri pri tvorbe koncertných outfitov. Tí sa ju na pódiu snažia všemožne opticky zoštíhliť, no nie vždy to dopadne na jednotku. Napríklad modrý ležérny outfit jej nielen pridal kilá, ale jej z neho takmer vypadli prsia, čo pri jej postave pôsobilo skôr komicky ako sexi...

Profimedia.sk

​Na Instagrame vyzerá o pár konfekčných veľkostí štíhlejšia

Takto vyzerala na začiatku svojej kariéry:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Where it all began... ❤️??✨ #xxtina

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina),

Súvisiace články

Najčítanejšie