Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kvôli jednej zvláštnosti na tvári zarába tisíce: AHA, čo sa skrýva v jej ústach
Zdielať na

Kvôli jednej zvláštnosti na tvári zarába tisíce: AHA, čo sa skrýva v jej ústach

Zdroj: Instagram/Mikayla Saravia

Podnikavé dievča zarába toľko peňazí, o akých sa mnohým ani nesníva. A to nemusí robiť takmer nič, stačí, ak vyplazí jazyk. Neveríte?

Mikayla Saravia (21) z Floridy má na Instagrame viac ako 2-milióny sledovateľov. Populárnou sa stala vďaka svojmu extrémne dlhému jazyku, ktorý má až 16,5 centimetrov.

Aj v najlepšej talentovej šou Česko Slovensko má talent môžete vidieť ľudí s mnohými zvláštnosťami a schopnosťami. Nenechajte si ich ujsť v sobotu o 20:35 na JOJke!

​Zarába si vyplazovaním jazyka

Mikayla si zverejňovaním fotografií dokáže zarobiť viac ako 90-tisíc eur ročne. Spoločnosti jej platia za propagáciu rôznych výrobkov, ktoré svojim dlhým jazykom oblizuje a nejde vždy iba o jedlo.

Mladá žena tiež rada provokuje twerkovaním či pózovaním v sexi bielizni. Fanúšikovia ju kvôli dlhému jazyku prezývajú jašterica alebo had. Mladá podnikateľka najnovšie spustila tiež propagáciu svojich produktov, predáva sexi košieľky, rôzne technické doplnky či erotické pomôcky. Vo svojom dome si otvorila aj foto štúdio a dokonca tvorí aj vlastnú hudbu.

https://www.instagram.com/p/BoM15f8AfF-/

Dievčine s dlhým jazykom sa darí vo všetkom, do čoho sa pustí, no ako sama tvrdí, zostáva nohami stále pevne na zemi. Verí, že čoskoro zarobí toľko peňazí, že bude môcť viac podporovať nielen rodinu, ale plánuje pomáhať aj ľuďom, ktorí sú v núdzi.

Narodiť sa s takýmto extrémne dlhým jazykom nemusí byť až taká pohroma, však?

https://www.instagram.com/p/BmrUdDnAYpn/

https://www.instagram.com/p/BrROOcVn2OR/

https://www.instagram.com/p/BsEdVcnnie_/

https://www.instagram.com/p/Buo3ktOnenB/

https://www.instagram.com/p/BthsbmVn7bq/ 

Súvisiace články

Najčítanejšie