Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
TOP premena, ktorá vám vyrazí dych! Táto žena schudla 54 kíl a živí sa modelingom
Zdielať na

TOP premena, ktorá vám vyrazí dych! Táto žena schudla 54 kíl a živí sa modelingom

Zdroj: Profimedia

Nadváha jej úplne zničila sebavedomie aj chuť do života, ale dokázala to zmeniť. Dnes vyzerá tak fantasticky, až je ťažké uveriť, že ide o tú istú osobu.

Bonnie Staimer (35) porodila dve deti tesne za sebou a nabraté kilogramy sa jej nedarilo zhodiť. Keď sa jej váha vyšplhala na 105 kíl, úplne stratila sebavedomie a kvôli nadváhe sa plánovala vzdať aj kariéry DJky. Našťastie sa nevzdala a rozhodla sa pre najráznejšiu premenu vo svojom živote.

Fantastická premena

Bonnie sa pustila do chudnutia a od začiatku si dala podmienku, že to chce zvládnuť zdravým spôsobom bez radikálnych diét či chudnúcich trikov.

Takto vyzerala predtým, ako začala chudnúť...

Profimedia

Ako sama tvrdí, kľúčom k úspešnému chudnutiu je podľa nej zdravý rozum, pravidelné cvičenie, vyvážená zdravá strava a pravidelný pitný režim.

“Cvičím šesť dní v týždni a jeden deň mám oddych, no popri deťoch som v pohybe neustále. Niekedy vstanem o šiestej ráno a som 30 minút na trenažéri a na sebe mám 27 kíl závaží. Ľudia si často myslia, že je to priveľa, ale keď so mala nadváhu, nosila som toho na sebe oveľa viac,” dodáva dnes už štíhla mamina dvoch detí.

Bonnie sa snaží hýbať sa čo najviac aj prirodzene, okrem cvičenia aj veľa chodí a behá a tiež jazdí na koni.

To, že jej spôsob chudnutia naozaj zafungoval svedčí aj to, že schudla úžasných 54 kíl a vyzerá naozaj famózne. Bonnie sa dnes opäť venuje svojmu milovanému Dj-ovaniu a dokonca zabodovala aj v modelingu a získala titul Glamour Awards Modelka roka.

Klobúk dole! Skvelá inšpirácia pre nás všetky, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie