Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
120-kilová žena prekvapila celú rodinu: Po radikálnom schudnutí ju ľudia nespoznávajú
Zdielať na

120-kilová žena prekvapila celú rodinu: Po radikálnom schudnutí ju ľudia nespoznávajú

Zdroj: Profimedia

Obéznu ženu ponižovali a kritizovali dokonca aj jej najbližší, ale ona sa nezrútila, práve naopak! Nakoplo ju to k najväčšej premene vo svojom živote!

Paula Denyer (47) sa rozhodla zmeniť svoj život po pohrebe svojej matky, na ktorom ju príbuzní kritizovali a ohovárali kvôli nadváhe.

Aj Erika Barkolová prešla v relácii Reštart úžasnou premenou!

​Mama štyroch detí si okrem iného vypočula aj slová svojej krstnej mamy, ktorá jej povedala: “Vieš si predstaviť, že by si mohla vyzerať rovnako dobre, ako tvoja dcéra, keby si zhodila pár kíl?” Rozhodla sa kritiku okolia nebrať ako urážku, práve naopak, vďaka tomu si vstúpila do svedomia a pustila sa do boja s nadváhou.

Profimedia

Chudnutie začína v hlave

Paula zistila na vlastnej koži, že keď človek niečo naozaj chce a správne sa na cieľ nastaví, môže dosiahnuť naozaj úžasné výsledky. Keď s chudnutím začala, vážila takmer 121 kíl!

Profimedia

Na začiatku jej najviac pomohlo, že začala dodržiavať Cambridge diétu a tiež si nevie chudnutie predstaviť bez podpory svojich detí a manžela.

“Celú dobu ma veľmi povzbudzovali a tešili sa z každého kila, ktoré sa mi podarilo zhodiť,” spomína Paula, ktorej sa po schudnutí vrátilo aj stratené sebavedomie.

“Konečne si užívam aj spoločnosť a nebojím sa chodiť medzi ľudí, pretože sa cítim neporovnateľne lepšie vo svojom tele,” dodáva mamička, ktorej sa podarilo schudnúť za necelý rok takmer 40 kíl! Vyzerá super!

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie