Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Elena, ktorá schudla 50 kíl, motivuje ženy: Prestaňte sa vyhovárať a konečne začnite!
Zdielať na

Elena, ktorá schudla 50 kíl, motivuje ženy: Prestaňte sa vyhovárať a konečne začnite!

Zdroj: Instagram/thestairlady

Aj vy stále dookola ochkáte, že by ste potrebovali zhodiť kilá navyše? Táto žena tvrdí, že každý jeden to môže zvládnuť. Treba mať však pevnú vôľu, výdrž a odhodlanie. Pozrite sa na jej skvelé výsledky!

Američanka Elena Juarez ešte nedávno vážila takmer 120 kíl, ale dokázala nadváhu poraziť a dnes motivuje k zdravému chudnutiu ženy z celého sveta.

Elena si získala tisíce priaznivcov na Instagrame práve vďaka tomu, že sa s nimi delila o svoje výsledky a tiež popisovala spôsoby, ktoré podľa nej zafungovali najlepšie. Veľkou motiváciou pre ňu bola aj výstraha lekárov pred cukrovkou u jej 10-ročnej dcéry. Mame dvoch detí odporučili celkovú zmenu životosprávy a stravovacích návykov a to pre všetkých členov rodiny.

https://www.instagram.com/p/BzpB5M_A2FX/

Najdôležitejšie bolo začať

Elena tvrdí, že aj ona sa predtým iba vyhovárala, keď sa do celkovej zmeny pustila s pevnou vôľou a jasným cieľom, úspechy sa dostavili veľmi rýchlo. Ako však tvrdí, nastolila si režim, ktorý jednoducho bolo nutné dodržiavať, bez toho by sa jej to nikdy nepodarilo.

Mladá mamička schudla najmä vďaka keto diéte a pravidelnému pohybu, ktorý sa snažila striedať. Pravidelne chodí do posilňovne, cvičí kick box a ak sa jej nepodarí ísť von, cvičí doma jednoduché posilňovacie cvičenia.

S nasadením týchto zmien sa Elene podarilo už po šiestich týždňoch dosiahnuť prvé viditeľné výsledky, po roku sa z nej stala úplne nová žena.

Dnes má menej ako 70 kilogramov a radí mnohým ženám, ktoré podobne ako ona, nedokážu začať a nakopnúť sa.

https://www.instagram.com/p/BzIp5diAzFc/

“Viem, že mnohé ženy a mamičky sú zaneprázdnené a majú veľa povinností. Ale každá jedna si dokáže nájsť aspoň chvíľu aj pre seba, len to musí naozaj chcieť,” tvrdí Elena a dodáva, že ak to zvládla pri dvoch deťoch ona, zvládnete to úplne každá žena.

Naozaj skvelá premena, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/BySj1wjh-k-/

https://www.instagram.com/p/BzsqmRWAm6V/

https://www.instagram.com/p/BvwewZQA01S/

https://www.instagram.com/p/By2hR0OhWqA/

https://www.instagram.com/p/BysXNsug_vl/

Súvisiace články

Najčítanejšie