Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ľahučké muffiny bez cukru sú hotové za pár minút: Z tejto pochúťky nepriberiete
Zdielať na

Ľahučké muffiny bez cukru sú hotové za pár minút: Z tejto pochúťky nepriberiete

Zdroj: Jana Šimkovičová

Máme pre vás recept, ktorý si zamilujete. Chutný, plný bielkovín, bez cukru a navyše si tieto chutné muffiny pripravíte raz dva.

Pokiaľ vy i vaši blízki radi maškrtíte zdravo a zároveň uprednostňujete jednoduché a rýchle recepty, máme pre vás opäť skvelý tip. Banánové muffiny pohladia nielen vaše chuťové poháriky, ale prospejú aj vášmu zdraviu i figúre.

Namiesto rafinovaného cukru sú totiž v recepte použité banány a nechýba ani proteín. Práve bielkoviny sú jednou z troch dôležitých makroživín a v ľudskom tele plnia množstvo dôležitých funkcií. To, že majú výbornú sýtiacu schopnosť a sú prepotrebné pre budovanie svalov, vie snáď každý vyznávač zdravého životného štýlu. Avšak proteíny sú nevyhnutné napríklad aj pre správne fungovanie nervovej sústavy a silnú obranyschopnosť. Takisto by ste mali prijímať dostatok proteínov, ak chcete mať zdravé a krásne vlasy a takisto pokožku.

Tu je video recept na prípravu chutných muffinov:

Viac receptov plných energie nájdete v knihe NABITÁ KUCHÁRKA, spolu s ďalšími 70 overenými receptami od viac než 40 najlepších trénerov a osobností z prestížnej súťaže FIT LEADER. 

Banner Nabita kucharka

Súvisiace články

Najčítanejšie