Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Kvôli milovaným vysokým topánkam takmer prišla o nohu: Neurobte túto chybu!
Zdielať na

Kvôli milovaným vysokým topánkam takmer prišla o nohu: Neurobte túto chybu!

Zdroj: Profimedia

Krásna modelka si bez nosenia topánok na vysokom podpätku nevedela predstaviť život. Paradoxne, práve kvôli nim o neho takmer prišla!

Gemma Downey (23) z Billingshurstu bola na pravidelné nosenie topánok s vysokým podpätkom zvyknutá. Nedávno však začala nosiť namiesto klasických lodičiek espadrilky s podpätkom, ktoré sa zapínali remienkom okolo členku. A práve tento detail jej spôsobil obrovské zdravotné problémy.

Profimedia

Záchrana v poslednej chvíli

Gemma cítila, že jej nové topánky odierajú pri chôdzi spodnú časť členku, ale dúfala, že topánky rozchodí. Po pár dňoch sa jej na rovnakom mieste vytvoril nepríjemný pľuzgier a začala pociťovať obrovské bolesti.

Mladú ženu noha bolela až tak, že začala krívať a v jeden deň kvôli opuchu a bolesti dokonca spadla. Vtedy sa konečne rozhodla navštíviť lekára, ktorý jej diagnostikoval počiatočné štádium sepsy a zároveň jej vysvetlil, že jej stav je taký vážny, že keby prišla neskôr, skutočne by mohla prísť o nohu a možno aj o život. 

Profimedia

Lekár jej okamžite nasadil antibiotiká a z pľuzgiera jej museli vytiahnuť tekutinu. Gemma môže najbližšie obdobie na podpätky síce zabudnúť, ale môže byť rada, že kvôli zanedbaniu problému nedopadla oveľa horšie!

Gemma teraz varuje ostatné ženy, aby neurobili rovnakú chybu, ako ona, a aby pri náznakoch podobného problému utekali k lekárovi!

Profimedia

​Tiež milujete topánky na podpätkoch? Vyskúšajte tieto triky:

Súvisiace články

Najčítanejšie