Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vyše 100-kilová plus-size modelka prekvapila: Nechala sa nafotiť ÚPLNE nahá!
Zdielať na

Vyše 100-kilová plus-size modelka prekvapila: Nechala sa nafotiť ÚPLNE nahá!

Zdroj: Instagram

Vo svojej kategórii patrí medzi najvyhľadávanejšie modelky a nemá problém predvádzať aj vyzývavé modely či plavky. Úplne hore aj dole bez sa však nechala nafotiť po prvýkrát!

Tabria Majors (29) z Tennessee patrí medzi populárne plus size modelky a fandí jej mnoho ľudí z celého sveta. Jej posledné fotografie však jej fanúšikov rozdelili na dva tábory. Čo si o týchto odvážnych záberoch myslíte vy?

104-kilová modelka úplne nahá!

Tieto super odvážne zábery xxl modelka nafotila pre známy magazín Women´s Health. Kým niektorí jej za odvahu ukázať svoje telo presné také, aké v skutočnosti je, tlieskajú, iní si myslia, že túto ponuku mohla radšej odmietnuť.

"Bola som príšerne nervózna. Vo svojom tele sa cítim veľmi dobre, ale toto pre mňa bol neznámy stupeň zraniteľnosti. Avšak nechcem byť pre to označovaná ako „statočná.“ Som veľká žena, sebavedomá a je to normálne," uviedla k trojici snímok.

Tabrii prišli od mnohých ľudí správy a komentáre plné obdivu a podpory, našli sa však samozrejme aj takí, ktorí jej vyčítajú nielen to, že obezita nie je estetická, ale upozorňujú aj na zdravotné problémy s ňou spojené.

Čo si o týchto odvážnych fotografiách plus size modelky myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/B04HOylHcMP/

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie