Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Za nevhodný outfit ju vyhodili z lietadla: Tiež si myslíte, že TO prehnala?
Zdielať na

Za nevhodný outfit ju vyhodili z lietadla: Tiež si myslíte, že TO prehnala?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Mladá žena dostala od palubného personálu podmienku, buď sa prezlečie, alebo v lietadle jednoducho letieť nebude! Pozrite sa, čo im na žene prekážalo!

Nielen reštaurácie, ale aj letecké spoločnosti si môžu zaviesť vlastnépravidlá ohľadom oblečenia, ktoré musia všetci pasažieri dodržiavať. Táto žena to nielen odignorovala, ale podľa le tušiek sa správala drzo a hrubo, za čo ju nakoniec z lietadla odviedli.

​Aj Zuzana Plačková rada provokuje...

​Obliekli by ste sa takto do lietadla?

Dvojnásobná matka Harriet Osborn (31) mala letieť so svojim priateľom zo španielskej Malagy domov do Stanstedu. Mladá vizážistka nastúpila do lietadla vo veľmi odvážnom tope, z ktorého jej vykúkali takmer celé prsia. Letušky ju preto poprosili, aby lietadlo opustila a aby si obliekla niečo iné.

youtube/Chomo Loco

Harriet sa cítila veľmi ponížená a tvrdí, že personál ju zosmiešnil pred celým lietadlom. “Ich správanie bolo strašné, cítila som sa ako “lacné dievča,” povedala ukrivdene pre denník The Sun.

Personál na svoju obhajobu tvrdil, že sa cestujúci s deťmi sťažovali, že jej vidieť aj celé bradavky a cítia sa pri nej nepríjemne. Hoci si ich vraj prelepila páskou, za nevhodné správanie ju dnu nevpustili ani v priateľovom svetri.

Mladá žena obvinila leteckú spoločnosť za šokujúci a podľa nej sexistický prístup. Keďže bola nútená prespať v meste ďalšiu noc a kúpiť si novú letenku, bude sa pravdepodobne snažiť pohnať celý prípad pred súd.

Aj vy sa pýtate, prečo sa matka dvoch malých detí mala potrebu takto vystavovať v lietadle? Vraj to bežne nerobí, ale na dovolenke sa odviazala a cítila sa takto dobre a sebavedomo.

Nuž, pozrite sa na ňu a urobte si vlastný názor… 

Súvisiace články

Najčítanejšie