Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Expresný tip na chudnutie: Zhodila viac ako 40 kilogramov a jej jedálniček je hitom
Zdielať na

Expresný tip na chudnutie: Zhodila viac ako 40 kilogramov a jej jedálniček je hitom

Zdroj: ALP STUDIO/Unsplash

Mladá žena sa rozhodla nadbytočných kilogramov zbaviť radikálnou zmenou jedálnička. Za krátky čas tak schudla viac ako 40 kilogramov a vôbec nehladovala.

Ak ste sa niekedy pokúšali schudnúť viete, že sa to dá dosiahnuť rôznymi spôsobmi. Niekto začne hladovať, iný začne cvičiť, no najlepšie je kombinácia zdravého jedla a pohybu.

Ako to má známa herečka Lucia Hurajová s chudnutím?

Aj Victoria si jedného dňa povedala dosť a s nadbytočnými kilami poriadne zatočila! Zaťala sa a išla do toho... Za 9 mesiacov sa jej podarilo schudnúť 46 kilogramov! Ako?

reddit/VictoriaN94

​"Niektorí si myslia, že chudnutie je zázrak, ale nie je to tak. Musíte len začať zdravo jesť a cvičiť. Mne to trvalo 9 mesiacov a tu je výsledok," pochválila sa blondína. Tá 3-krát do týždňa behala 45 minút a jedla trikrát denne. Jej menu sa stalo hitom, i keď je veľmi jednotvárne. Na raňajky pila proteínový kokteil (1 lyžica vanilkového proteínu, 1 PL arašidového masla, 1 banán a voda), na obed a večeru kuracinu s brokolicou. Denne tak zjedla okolo 900-1100 kalórií. Victoria priznala, že sem tam mala aj dni, kedy kuracinu zamenila za niečo iné. V tom prípade však vynechala večeru. A nie, dodnes sa jej vraj kuracie mäso nehnusí a je ho s chuťou. 

reddit/VictoriaN94

Súvisiace články

Najčítanejšie