Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fanúšikovia majú o speváčku strach: Touto fotkou vydesila úplne každého
Zdielať na

Fanúšikovia majú o speváčku strach: Touto fotkou vydesila úplne každého

Zdroj: Profimedia

Ľudia sa zhodli na tom, že takto nezdravo ešte nikdy nevyzerala! Síce sa tvári, že je absolútne v poriadku, jej aktuálny výzor hovorí o opaku.

Celine Dion (51) vzbudila rozruch ešte koncom januára, keď sa na módnej prehliadke v Paríži objavila v extravagantnom nohavicovom kostýme vychudnutá na kosť a kožu. Ani po pol roku sa jej nepodarilo pribrať, práve naopak, jej fanúšikovia sa obávajú najhoršieho.

Mnohí si myslia, že Celine trpí anorexiou, ale odmieta si to priznať. Viackrát vyhlásila, že sa cíti výborne a nechápe, prečo majú ľudia neustálu potrebu riešiť jej váhu.

Profimedia

"Robím to pre seba. Chcem sa cítiť silne, krásne, žensky a sexi. Odmietam sa o svojej váhe baviť. Ak sa mi to takto páči, nemienim o tom diskutovať. Ak sa vám to nepáči, dajte mi pokoj," povedala pred pár mesiacmi.

Obrovská zmena postavy za poslednú dobu sa nedá prehliadnuť! 

;

Jedna z posledných fotografií, ktoré zverejnila na Instagrame, jej fanúšikov presvedčila, že v pohode nemôže byť ani náhodou a začali mať o spevácku divu vážne obavy.

Extrémne vychudnutá postava vyzerala v čiernom tričku a v čiernej minisukni naozaj hrôzostrašne. „Si úžasná speváčka, ale vyzeráš veľmi nezdravo!“ „Vyzerá tak krehko, že by mohla pri silnejšom dotyku spadnúť!“ píšu jej fanúšikovia.

Čo si myslíte vy? Vyzerá Celine v pohode, alebo to aj podľa vás extrém?

https://www.instagram.com/p/BybRlsuHRkz/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie