Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mirgová je čoraz chudšia: TOTO jej pomáha udržať si štíhle telo
Zdielať na

Mirgová je čoraz chudšia: TOTO jej pomáha udržať si štíhle telo

Zdroj: Facebook

Dominka Mirgová prešla za ostatné mesiace poriadnou zmenou! Začala chudnúť a výsledok je naozaj vidieť. Čo jej pomáha udržať si štíhle krivky?

Populárna speváčka je dnes ľahšia o dobrých desať kíl a ako sama priznáva, ešte stále nie je na konci svojej chudnúcej cesty. 

Hoci nikdy nepatrila medzi moletky, pre tých pár kíl navyše sa stala terčom kritiky. Mnohí jej radili, aby konečne schudla. Dominika sa jedného dňa zaťala a výsledok je naozaj vidieť! Prvé fotky schudnutej Dominiky vyvolali ošiaľ. Mnohé ženy chceli vedieť, ako sa jej to podarilo. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pre pekný víkend posielam ?? Čo tak zajtra si pustiť pár ukážok z pripravovaného albumu ?? Mali by ste krajšiu nedeľu ?? ☺️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

A tie aktuálne fotky sú dôkazom, že Mirgová chudne stále ďalej a ostáva verná stravovacím návykom, ktoré sa u nej osvedčili. „Nedržím žiadnu diétu. Dnes som si dala aj kúsok z langoša (bez langoša nie je tá pravá atmo na kúpalisku predsa). Proste jem 3-krát denne menšie porcie a pijem veľa vody... Nie som úplne ten najvhodnejší typ, ktorý by vám mal radiť, pretože každý človek to má individuálne. Niekomu zaberie diéta, niekomu len cvičenie. Musíte skúšať, hľadať to, čo bude robiť vášmu telu dobre,“ priznala kráska. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnešné fotenie pre @novycas ? Kto by to na mňa pred polrokom povedal, že sa Mirgová vycapí pred foťák v plavkách ??‍♀️ Ja tam vidím ešte veľa roboty, tréningov a spevňovania, ale poviem vám cítim sa lepšie ako kedykoľvek predtým..nedržím žiadnu diétu ??‍♀️ dnes som si dala aj kúsok z langoša ?? (bez langoša nie je tá pravá atmo na kúpalisku predsa) Proste jem 3 krát denne menšie porcie a pijem veľa vody.. stále mam od vás denne v directe nespočetne veľa správ kde chcete poradiť ako na to. Nie som úplne ten najvhodnejší typ, ktorý by vám mal radiť, pretože každý človek to ma individuálne. Niekomu zaberie diéta, niekomu len cvičenie. Musíte skúšať, hľadať to čo bude robiť vašemu telu dobre...treba ho počúvať ??‍♀️ Fotky z fotenia už čoskoro v novom čase víkend ?? ? @lussimakeupartist ? @v.i.p.fashion_sk

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Súvisiace články

Najčítanejšie