Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Toto musíte zažiť. Sziget s headlinermi ako zo sna!
Zdielať na
Relax a zdravie

Toto musíte zažiť. Sziget s headlinermi ako zo sna!

Zdroj: Sziget official

FOO FIGHTERS, FLORENCE + THE MACHINE, TWENTY ONE PILOTS, THE 1975 A MARTIN GARRIX. To sú tak úžasné správy, ktoré Vám vieme priniesť, že sa sami z toho v redakcií neskutočne tešíme. Martin Garrix už v minulosti uzatváral brány Szigetu s neskutočnou párty. Ale my osobne máme obrovskú radosť práve z Foo Fighters a špecialne s Florence. 

Pozrite si úžásnú show z roku 2015 kde práve Martin Garrix rozbil všetky predsudky o elektronickej hudbe a veľkých multiformátových festivaloch, ktoré boli známe, že na záver vystupovali tie najväčšie kapely z hudobného priemyslu. 

Foo Fighters sú nepopierateľné rockoví bohovia s koreňmi v niektorých z najväčších kapiel v hudobnej histórii. Chváliť sa diskografiou, ktorá obsahuje mamutie melódie, ako sú Times Like This, Best Of You, Everlong, Learn To Fly a The Pretender, ich jedinečná energie a sémantické zbory budú festivalom pre všetkých.

Florence + The Machine vyletel v roku 2009 na svoj neskutočný debutový album Lungs. Očarujúce spevák a jej skupina Glastonbury v roku 2015 nasledovali ďalšie dva albumy číslo jedna, takže prvá britská headlinerka tejto britskej ženy z Florencie Welch Glastonbury z tohto storočia. Jej mimozmyslové, bosá prítomnosť na pódiu zabezpečí, že celé publikum bude mať na Szigetovom ostrove "Ostrov slobody".

Grammy ocenený Twenty One Pilots bol prvý alternatívny umelec, ktorý mal dva súbežné prvej desiatky singlov v Spojených štátoch, vďaka ich singlu Heathens, ktorý bol použitý ako soundtrack pre Suicide Squad. S piatimi albumami štúdia pod ich pásom, rap-rock inšpiroval duo bude inšpirovať nespočet singalongs počas ich výkonu.

Priatelia z detstva, The 1975, vyrástli na jednu z najúspešnejších nezávislých popových kapiel vo Veľkej Británii a mimo nej s dvoma albumami číslo jedna a cenou Brit za najlepší britskú skupinu v roku 2017. Koncom novembra - ktorý sa už chváli Annie Macom ako fanúšikom - a ďalším albumom určeným na vydanie v máji 2019, The 1975 sú pripravené pokračovať vo svojej nadvláde popovej stratosféry.

Lístky na festival si môžete kúpiť na tomto odkaze: https://szigetfestival.com/sk/vstupenky 

Zdielať na

Najčítanejšie