Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matka objednala svojej dcére kabelku a potom prišiel šok: Nepochopíte, čo v nej našli!
Zdielať na

Matka objednala svojej dcére kabelku a potom prišiel šok: Nepochopíte, čo v nej našli!

Zdroj: facebook/nikkigoodwin

Nikki chcela svoju dcéru prekvapiť peknou čiernou kabelkou, ktorú jej objednala zo zabehnutého internetového obchodu. Čo v nej našla, je len pre silné povahy!

Niektoré online obchody vám k nákupu pribalia aj darček. Ten, ktorý dostali táto mama s dcérou, by nepotešil ani fanatického rybára. Prečo?

Nikki chcela svoju 15-ročnú dcéru prekvapiť kabelkou, po ktorej už dlhšie túžila. Preto jej ju aj objednala a keď balíček konečne prišiel domov, vytešená dcéra Tayla s ním utekala do svojej izby.

Profimedia.sk

​Po pár minútach sa však stadiaľ ozval zúfalý krik s slovami: "Je tam ryba!" Prekvapená mama si najprv myslela, že si z nej v škole vystrelili a dali jej do tašky rybu. Šok prišiel až vtedy, keď sa na vlastné oči presvedčila, že v obale, v ktorom bola zabalená taška, ležala mŕtva zlatá rybka!

Profimedia.sk

​Po prvotnom šoku sa obe ženy začali smiať a nevedia si vysvetliť, ako sa tam mohla dostať?! Ktovie, možno len niekomu nesplnila tri želania a takto neslávne skončila. Každopádne, matka kontaktovala aj spoločnosť, ktorá jej prisľúbila za tovar vrátiť peniaze a k tomu kupón v hodnote 20 eur ako bolestné. 

Súvisiace články

Najčítanejšie