Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Veľký horoskop na MÁJ: Čím prekvapí mesiac lásky vaše znamenie?
Zdielať na

Veľký horoskop na MÁJ: Čím prekvapí mesiac lásky vaše znamenie?

Zdroj: Profimedia

Aj v piatom mesiaci tohto roka na nás čakajú nové príležitosti ale aj nástrahy. Čo si hviezdy pripravili práve pre vás?

V máji budú rozkvitať nové vzťahy, príroda a aj kreatívne nápady! Prečítajte si, čo nového sa prihodí vášmu znameniu.

Baran

Aký mesiac čaká Baranov? V prvej polovici máte príležitosť urobiť dieru do sveta. Veľký Manitou vám do 16. mája prináša odhodlanie a pozitívnu energiu, vďaka ktorým prekonáte aj najväčšie prekážky. Hodláte odštartovať hviezdnu kariéru. Pozornosť by ste však mali otočiť k financiám. Dôverujete zlým osobám a hrozí, že sa unáhlite k nesprávnemu rozhodnutiu. Ani v láske sa vám teraz dariť nebude.

Profimedia

Býk

Máj je pre Býkov symbolom mesiaca lásky aj všeobecného šťastia. Dokážete sa radovať z toho, čo je skutočne dôležité, preto svoju pozornosť obracajte k rodine. Ako sa vám hviezdy snažia revanšovať, prinášajú samé príjemné prekvapenia. Veľký skok čakajte v zamestnaní, kde zužitkujete fyzickú silu aj bystrú myseľ plnú praktických nápadov. Finančné úspechy dosiahnuté v tomto čase ukazujú trvalý charakter.

Blíženci

Milí Blíženci, nemusíte sa báť, že by ste na mesiac plný lásky museli čakať do októbra. Naopak, už prvá májová polovica ponúka toľko nehy, až sa vám z toho podlomia kolená. Ste príťažliví, takže o pozornosť opačného pohlavia nebudete mať núdzu. Navyše vďaka Merkúru máte sami nabrúsené lakte a idete v ústrety šťastiu v milostnom živote i kariére. Ste akcieschopní a rýchlosťou blesku vyriešite nepríjemné ťažkosti.

Profimedia

​Rak

Znamenie Raka je v indiánskom horoskope považované za lekára duše. Tentoraz by sa im samotným hodilo, keby mohli vyliečiť svoje vnútro trpiace pod náporom pesimizmu. V prvej polovici mesiaca ste naštvaní na svoje okolie a obviňujete ho z toho, že sa vám veľmi nedarí. Kritické oblasti sú láska a financie, kde sa vám naozaj nebude dariť. Nebojujte s veternými mlynmi a radšej počkajte, kým sa konštalácia zlomí.

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva sa v máji cítia skutočne ako ryba vo vode. Kňažka lásky vás vo svojom náruči hreje až do polovice mesiaca. Prináša početné príležitosti na zoznámenie, kedy neviete, akému náprotivku dať prednosť. Ani pracovný život nestojí v týchto dňoch stranou. Priamo z vesmíru k vám prúdia originálne myšlienky i zdravá sebaistota. Síce sa veľa zapotíte, ale nakoniec splníte náročné požiadavky svojich nadriadených.

Profimedia

Panna

Milé Panny, máj nepraje tentoraz láske ale kariére. Od 8. mája sa radujete z priazne Merkúru, vďaka ktorému zvládate náročné pracovné tempo a vysporiadate sa s každou nepríjemnou úlohou. Dokonca ustojíte aj nevľúdnu náladu svojho vedenia bez ujmy. V milostnom živote treba ustáť prvú polovicu mesiaca, kedy svoje okolie hodnotíte dosť negatívne. Nestretnete nikoho zaujímavého, kto by stál za pozornosť.

Váhy

Váhy to na začiatku mesiaca vidia čierno, ale našťastie ich budúci vývoj príjemne poteší. Od 8. mája sa vám otvárajú nové obzory a rozhodne netrpíte myšlienkovým stereotypom. Baví vás skúšať nové aktivity, čo sa prejaví na pracovnom i súkromnom živote. Pre telo bude príjemnejšie druhé spomínané. Láska chytí druhý dych a nebudete vedieť, kedy s miláčikom prestať. Nezadaných bude baviť skúšať riskantné návrhy.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, čo iného by vás mohlo čakať než búrlivý vývoj v láske! Rozhodne neplatí, že by ste boli chladnokrvní. Naopak, vám v krvi drieme obrovská vášeň, ktorou dostanete široké okolie. Radi riskujete a posúvate hranice dlhoročného spolužitia. U zadaných to nie je nič ľahké kvôli partnerovým výkyvom nálad. Ak ste single, nebudete hľadať perspektívnu známosť. Jednoducho sa chcete baviť.

Strelec

Milí Strelci, v piatom mesiaci prežívate fantastický čas dňom i nocou. Veľkú úlohu zohrá kňažka lásky, ktorá zosilňuje osobité čaro a sľubuje nejedno zaujímavé stretnutie. Do polovice mesiaca by ste mohli nájsť spriaznenú dušu, prípadne si založiť rodinu. Do 7. mája sa tiež ponúka príležitosť k profesijnému rastu. Po celý máj profitujete z dobrej nálady, len v závere si dajte pozor na ubúdajúcu vitalitu.

Profimedia

Kozorožec

Milí Kozorožci, hoci sa začiatok mája nevydarí podľa vašich predstáv, nehádžte flintu do žita. Je potrebné prečkať nevľúdnu konštaláciu, ktorá sa podpisuje na finančnej stabilite, či lepšie povedané nestabilite. Problémy sa ukazujú aj v láske. Zisťujete, že nový objav je zahľadený do seba a nehodláte s ním strácať čas. Od 7. mája sa vracia koncentrácia na prácu a v polovici mesiaca sa prelomia ľady aj v citových záležitostiach.

Vodnár

Ľudia narodení v znamení Vodnára patria medzi excentrické osoby, takže nikoho neprekvapí ich májová družnosť. Potrebujete sa obklopiť zaujímavými ľuďmi, vyhľadávate miesta, kde sa niečo deje a odpočívať dokážete jedine aktívne. Ste ako uragán, ktorému nikto neodolá. Osobité čaro ocenia nielen nezadaní, ale hodiť sa bude aj v kariérnych súbojoch. Jedinou čiernu machuľu predstavuje napätie v rodine.

Profimedia

​Ryby

Aký mesiac čaká zrodencov Ryby? Rozhodne nebudete tými, ktorí vyjú osamelo na biely mesiac. Zosilňujú sa vaše fyzické aj duševné schopnosti, čo uplatníte vo sľubne rozbehnutej kariére. Hoci sa vám v tejto sfére darí, s financiami si nemôžete príliš vyskakovať. Výdavky prevyšujú príjmy, na čo sa nabaľujú ďalšie ťažkosti. V polovici mesiaca sa tešte na zmenu klímy v láske. Nezadaní stretnú neodolateľnú korisť.

Súvisiace články