Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Schudla o polovicu, je z nej nenormálna kočka: FOTO pred a po vám vyrazí dych
Zdielať na

Schudla o polovicu, je z nej nenormálna kočka: FOTO pred a po vám vyrazí dych

Zdroj: Profimedia

Nadváha škodí nielen zdraviu, ale aj kráse. Táto mladá žena sa pustila do najväčšieho boja vo svojom živote a nad kilami navyše sa jej podarilo zvíťaziť! Vyzerá úžasne!

Ariana Omipi (24) z Nového Zélandu milovala jedlo od malička a tak stále priberala, až sa ako 19-ročná dostala na šialené číslo 125 kíl!

Arianu, ktorá pracuje ako manažérka, samozrejme trápilo, ako vyzerá a niekoľkokrát sa pokúšala schudnúť, ale neúspešne. Po rôznych diétach po čase nabrala ešte viac.

„Jedla som veľké porcie a napriek tomu som pociťovala neustále hlad,“ spomína Ariana, ktorá si jedného dňa povedala DOSŤ a rozhodla sa pre chirurgické zmenšenie žalúdka.

Zákrok dopadol dobre a skutočne jej pomohol naštartovať cestu za štíhlejšou postavou, pretože ten šialený hlad ju konečne prestal prenasledovať. Začala pravidelne cvičiť pod dohľadom trénera, ktorý jej strieda posilňovacie cviky s kardiom, samozrejme, kompletne si zmenila aj jedálniček za zdravší.

Po necelom roku sa hrdo pýši na Instagrame 66-kilovou postavičkou a ako sa môžete presvedčiť, je z nej poriadna kočka!

„Som taká šťastná, že si môžem konečne vychutnávať život a tešiť sa na budúcnosť,“ dodala schudnutá kráska. Jej fotografie sú perfektnou motiváciou, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/BuAyQ4xhGqH/

https://www.instagram.com/p/BrHMMJgFiDJ/

https://www.instagram.com/p/Bp4T5yDlBuo/

https://www.instagram.com/p/BpIp357B_Jd/

https://www.instagram.com/p/Bm9_Yc3B4dx/

https://www.instagram.com/p/Bvf2tj4ldZj/

https://www.instagram.com/p/Bt7KABZhKgA/

Súvisiace články

Najčítanejšie