Skoro jasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Muž odkázal Celeste, aby schudla: Jej reakcia hovorí za všetky ženy!
Zdielať na

Muž odkázal Celeste, aby schudla: Jej reakcia hovorí za všetky ženy!

Zdroj: Instagram

Nedávno to bola celulitída, teraz kilá navyše. Celeste Buckingham si opäť vypočula, čo by so svojím telom mala urobiť, aby sa páčila iným. A jej reakcia? Tá stojí za to!

Celeste Buckingham nie je len akýsi bezduchý výplod speváckej súťaže. Okrem skvelej hudby sa snaží prostredníctvom sociálnych sietí dodať dievčatám a ženám sebavedomie.

Sama si v minulosti prešla kadečím a veľmi dobre vie, ako niektoré slová dokážu zraniť. Na margo toho, ako vyzerá, si už vypočula rôzne nelichotivé komentáre. Najnovšie jej istý fanúšik odkázal, že na svoj vek 23 rokov vyzerá staro, mala by schudnúť a konečne sa usadiť!

 Takýto odkaz by nikoho nepotešil

Instagram

​Asi väčšinu žien by takéto „dobre mienené odporúčania“ vytočili do nepríčetnosti. Celeste rozhodne nie. V krátkom videu na Instagrame reagovala s chladnou hlavou a z hĺbky duše prehovorila za všetky ženy! „Mala by som schudnúť? Choďte s tým už do kelu. Hocikomu hovoriť, či má schudnúť... je absolútna blbosť. Ja som už bola veľmi chudá, chudšia, aj väčšia. Kým som zdravá, nikoho sa to netýka. Jedine ja si môžem povedať, že by som mala schudnúť...,“ znie len časť jej reakcie a mnohé ženy jej za slová ďakujú! Nám neostáva nič iné, len s ňou súhlasiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie