Skoro jasno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Nikdy sa nepoučí? Modelka zatúžila po väčších perách, botox jej takmer zničil tvár
Zdielať na

Nikdy sa nepoučí? Modelka zatúžila po väčších perách, botox jej takmer zničil tvár

Zdroj: Profimedia

Celebritami nenávidená Brazílčanka podstúpila ďalší zákrok, ktorého výsledok je ako z najhoršieho sna.

Liziane Gutierrez je posadnutá slávou, a na to, aby sa o nej písalo, už povystrájala šialené veci. Tentokrát by však bola radšej, keby sa mohla skryť pred celým svetom!

Jej “slávu” rozbehol pred pár rokmi škandál spojený s násilníkom Chrisom Brownom. Tvrdila, že ju napadol a ukradol jej telefón. Spevák na ňu neskôr podal žalobu kvôli ohováraniu. Podobných zviditeľnení má za sebou niekoľko a celebritným kráskam zase prekáža, že ich neustále napodobňuje.

Brazílčanka má za sebou viacero plastických vylepšení a zjavne sa jej honba za dokonalosťou úplne vymkla z rúk. Nepoučila sa ani vtedy, keď po jednej z plastických operácii upadla na 5 dní do kómy.

Najnovšie Liziane zatúžila po väčších perách, no po boxových výplniach nastalo hotové peklo a modelka mala pocit, že jej vybuchne celá hlava. Pery jej šialene opuchli, mala obrovské bolesti a neskôr si dokonca prestala cítiť tvárové svalstvo.

Lekári jej zistili bakteriálnu infekciu a okamžite jej nasadili antibiotiká, ale keď sa stav nezlepšoval, museli jej výplň úplne odstrániť.

Ktovie, či sa po tomto hroznom zážitku konečne poučí…

https://www.instagram.com/p/BvUbgr9nBdr/

https://www.instagram.com/p/Bj-ZLvXBOrR/

https://www.instagram.com/p/BR-B5faBlCt/

https://www.instagram.com/p/Bno8cbbhqds/

Súvisiace články

Najčítanejšie