Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Závislosť na soláriách a umelom opálení ju úplne zmenila: Neuveríte, že je beloška
Zdielať na

Závislosť na soláriách a umelom opálení ju úplne zmenila: Neuveríte, že je beloška

Zdroj: Profimedia

Krásne hnedú pokožku si zamilovala pred pár rokmi po návrate z dovolenky, odvtedy robí všetko preto, aby jej tmavá pokožka vydržala. Čo si o tom myslíte?

Hannah Tittensor (22) z Belfastu doslova prepadla trendu „blackfishing“ a odmieta si priznať, že v jej prípade ide o extrémnu závislosť.

Blackfishing je zvláštny trend, kvôli ktorému sa biele dievčatá štylizujú ako černošky. Mnohé si k tmavšiemu vzhľadu pomáhajú pomáhajú opálením v spreji, soláriami a iné využívajú aj extrémnejšie a nelegálne prostriedky, akými sú špeciálne “pigmentové injekcie.”

“Biela černoška”

Aj Hannah prepadla tomuto chorému trendu a tmavú pokožku si zamilovala po návrate z dovolenky v Turecku v roku 2015. Kvôli tmavej pokožke a výraznému imidžu si bežne ľudia myslia, že má černošský pôvod. Ona o sebe hovorí, že je obyčajné dievča, ktoré miluje tmavý odtieň pokožky a svoju závislosť absolútne popiera.

https://www.instagram.com/p/Bi_yEjYHYdw/

„Chodím do solária po 15 minút trikrát do týždňa a 1 týždeň v mesiaci používam pred soláriom injekcie, takto dosiahnem dokonalé výsledky, ktoré mi vydržia,“ vysvetlila Hannah pre denník Mirror, ktorá používa injekcie napriek tomu, že majú mnoho vedľajších účinkov a v niektorých krajinách sú dokonca zakázané.

https://www.instagram.com/p/BiW9GMmHu6p/

„Je to oveľa lepšie ako krémy a opálenie v spreji, ktoré má zvláštny zápach a zafarbíte ním biele oblečenie či obliečky v posteli,“ dodáva čokoládová kráska.

Čo hovoríte na tento trend vy? Poznáte niekoho, kto má rovnakú závislosť?

https://www.instagram.com/p/BXXlXDkBn_X/

https://www.instagram.com/p/BRNp1BTBf_7/

https://www.instagram.com/p/BOumfT-gxhi/

https://www.instagram.com/p/BN49x67Bm3W/

Súvisiace články

Najčítanejšie